fbpx

Boek zonder corona stress uw vakantie bij Delta Holidays

CORONA ONTZORG GARANTIE

De wereld is in de ban van Corona! Ik begrijp daarom heel goed dat u nu niet bezig bent om uw reis te plannen vanwege dit nare Corona-virus.

Als reisorganisatie bied ik u daarom graag vijf zekerheden in deze onzekere tijd met de Delta Corona Ontzorg garantie.

CORONA ONTZORG GARANTIE

Deze service is in het even geroepen voor mensen die graag bezig zijn met reisplannen maken, maar die door de Coronacrisis nu twijfels heeft. Bij Delta Holidays boekt u zonder zorgen. Alle reizen die u nu boekt bij Delta Holidays voor 2021 kunt u tot 30 dagen voor vertrek gratis wijzigen. Mocht de bestemming op code oranje komen, dan annuleer ik (Delta Holidays) uw reis en krijgt u uw geld terug. Dit geldt tussen 15 dagen voor vertrek en uw geplande vertrekdag.

SGR GARANTIE DELTA HOLIDAYS

Als u nog twijfels heeft, Delta Holidays is aangesloten bij het  SGR (nr. 2909) en mocht ik onverhoopt toch in financiële problemen komen, dan zijn uw reisgelden gewaarborgd door het SGR. Delta Holidays is een gezond bedrijf en onderdeel van Reisbureau Acire, op gericht 4 januari 2003!

LID VAN HET ANVR

Delta Holidays is ook lid van het ANVR  met eerlijke voorwaarden.

TERUGHALEN VAN UW BESTEMMING

Mocht u onverhoopt toch terecht komen in een onverwachte lock-down van een bestemming, dan zal ik er alles aan doen om u per direct terug te halen naar Nederland. Door de korte lijnen met mijn IATA kantoor (kantoor waar ik uw tickets boek), kan ik snel handelen en zorgen dat u zo spoedig mogelijk terug bent in Nederland.

VEEL VOORDELEN OM NU TE BOEKEN

De reiswereld ligt stil door het nare corona virus. Veel leveranciers maken hun aanbod nu extra aantrekkelijk voor reizigers om straks na de corona crisis toch weer op reis te willen gaan. U profiteert direct van deze voordelen bij Delta Holidays. Boek, kijk en oriënteer en geef u reiswensen aan mij door. In deze stress periode is het heerlijk om naar iets uit te kunnen kijken voor 2021 of zelfs al 2022.

Ik hoop u met deze zekerheden vertrouwen te geven, dat u met een gerust hart (nieuwe) vakantieplannen kunt maken.

Ik hou de situatie scherp in de gaten en zal uw reis alleen laten doorgaan als dit verantwoord is.

Uw reisplezier en gezondheid zijn voor mij heel erg belangrijk!

Download nu gratis: Hét Azië e-book!

Mijn favoriete bestemming(en)(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.