fbpx

Over mij

RONDREIZEN AZIË

WIE BEN IK

Hallo vakantieliefhebber, welkom bij Delta Holidays, de persoonlijke Azië-specialist!

De wereld binnen handbereik met een grote liefde voor Azië. Met Delta Holidays ga ik daar voor zorgen. Vakantie is speciaal en moet leuk zijn, daarom selecteert Delta Holidays speciale accommodaties op bijzondere plekken die een onuitwisbare indruk bij u achter zullen laten. De bestemmingen zijn met zorg gekozen waar ik, Erica Dankmeijer, ben geweest of waar ik met mijn agent goede afspraken heb gemaakt over de bestemming. Ik kan dan ook over de meeste bestemmingen uit persoonlijke ervaring vertellen, want persoonlijkheid en zorg staan bij mij hoog in het vaandel.

Delta Holidays is onderdeel van Reisbureau Acire in Nieuwegein en valt ook onder het kamer van koophandelnummer van Reisbureau Acire. Alle reizen die verkocht worden, vallen daarom onder de SGR Garantiefonds Reizen, ANVR en voor zakelijke klanten en retailpartners onder het SGR-Z.

Delta Holidays is kleinschalig, heeft korte lijnen met de bestemmingen en kan daarom snel en adequaat reageren.

Mijn ervaring is gestart in 1989 met de toeristische opleiding van Schoevers om daarna via de ANWB, reisafdeling van Rabobank IJsselstein en later Wijk bij Duurstede, te mogen beginnen als mobiele reisadviseur van Star Travel. Kroon op mijn werk was de benoeming van “beste mobiele reisadviseur” in 2002 en op 4 januari 2003 de opening van mijn eigen Reisbureau met in 2010 de uitbreiding met Delta Holidays, waarme ik al voor heel veel mensen een prachtige reis heb mogen boeken naar Azië.

En daarom mag ik nu toch trots zeggen dat ik 30 jaar ervaring heb in de reisbranche, want daarvoor ben ik met mijn ouders heel regelmatig op reis geweest, het zit dus al van jongs af aan in het bloed!

In al die jaren heb ik de mogelijkheid gehad, om ook samen met mijn zoon (2008), vele mooie reizen te maken en omdat Azië voelt als thuis komen, ben ik me hier dan ook verder in gaan specialiseren. Mijn eerste reis naar Azië was in 1996, naar Sri Lanka. Bij het vertrek heb ik moeten huilen om weer naar huis te gaan. Het mooie land, het lekkere eten en de geweldige mensen hebben van deze reis een top reis gemaakt.

En vele reizen naar Azië volgden: Rondreizen in de Gouden Driehoek in India, een prachtige rondreis over Luzon, Coron en Palawan in de Filipijnen, een trekking in Sapa in Noord Vietnam met daarna een luxe cruise in de Halong Bay, met een doorreis naar het zuiden naar de Mekong en de Ho Chi Minh city met alle geschiedenis er om heen, een prachtige rondreis van Siem Reap en natuurlijk Angkor Wat, naar de dolfijnen van Krati, de hoofdstad Phnom Penh en daarna naar het zuiden naar Kep en Sihanoukville voor lekker strand.

Ook in Sri Lanka heb ik enorm genoten van alle tempels, de prachtige natuur, de paradijselijke stranden en de vriendelijke mensen, want in Azië zijn ze overal zo ontzettend vriendelijk, het is thuis komen in een ver land. Het zijn maar een paar voorbeelden van de reizen die ik gemaakt heb, en waar ik u heel graag ontzettend graag meer over wil vertellen, want ook Thailand, Maleisie, Singapore, Indonesie kan ik aan mijn lijstje toevoegen.

Met Delta Holidays wil ik u graag ontzorgen en ben ik in staat om samen met mijn agenten op locatie een mooie reis samen te stellen naar uw wens en interesses. Laat me weten wat u wilt zien, wat u leuk vindt en wat u te besteden heeft, dan ga ik uw plannen omzetten in een geweldige droomreis!

Op de website vindt u diverse voorbeeldreizen, met nadruk op voorbeeld! Alles is mogelijk. Wilt u liever luxer verblijven, of vaker bij de lokale bevolking. Wilt u liever gaan vliegen of met de trein, wilt u ergens langer of korter blijven, alles is mogelijk, maar laat het me vooral weten! Neem daarom snel contact met mij op.

Ik ben op diverse mogelijkheden te bereiken:

Telefoon: 030-6055599

Email: info@delta-holidays.nl

Facebook www.facebook.com/DeltaHolidays

WhatsApp: 06-201 22 649

U kent mij nu een klein beetje, mag ik u snel leren kennen?

RONDREIZEN AZIE

Vietnam

1 tour

SRI LANKA

6 tours

Nepal

4 tours

INDIA

5 tours

Filipijnen

4 tours

CAMBODJA

6 tours

Download nu gratis: Hét Azië e-book!

Mijn favoriete bestemming(en)(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.