fbpx

SGR, SGRZ, ANVR en het Calamiteitenfonds

Uw Zekerheden bij het boeken van uw reis!

Om uw kwaliteit en zekerheden te garanderen ben ik aangesloten bij het ANVR, SGR en Calamiteitenfonds en voor de zakelijke klanten en reisbureaus bij het SGRZ. Ik leg u graag uit wat deze zekerheden inhouden:

ANVR voor U als reiziger

6 Redenen waarom het voor u verstandig is om bij het boeken en betalen van uw reis te letten op het ANVR-logo!

1. Eerlijke voorwaarden voor u

De ‘kleine lettertjes’ van de ANVR-Reizigersvoorwaarden zijn afgesproken met de Consumentenbond. En een ANVR-reisonderneming houdt zich netjes aan de Reclamecode Reisaanbiedingen en regels van de Autoriteit Consument en Markt. Dan kunt u er zeker van zijn dat het er eerlijk aan toe gaat.

2. Uw geld in goede handen

Een ANVR-reisonderneming is aangesloten bij garantiefonds SGR of biedt een gelijkwaardige garantie. Dat geeft u zekerheid dat uw reissom volgens de voorwaarden wordt vergoed bij faillissement van een ANVR-onderneming.

3. Uw reis veilig & gezond

Reizen is avontuur! Daarom is een ANVR-reisorganisatie aangesloten bij Stichting Calamiteitenfonds Reizen (SCR). Dan weet u dat u uw kosten bij een calamiteit krijgt vergoed. Voor uw veiligheid houdt een ANVR-reisonderneming zich aan strakke regels van het Ministerie van Volksgezondheid om risico’s met legionella te vermijden.

4. U gaat verantwoord op reis

Met goed opgeleid personeel weet u dat uw vakantie in goede en deskundige handen is. Maar om u ook in de toekomst te laten genieten van prachtige bestemmingen neemt een ANVR-reisonderneming praktische maatregelen om extra rekening te houden met milieu, mensen, natuur en cultuur. En dat kan alleen als we samenwerken met u als reiziger!

5. Uw gegevens veilig

Een ANVR-reisonderneming heeft een beveiligde website, een helder privacy- en cookiebeleid en informeert u over hoe ik omga met uw persoonsgegevens. Want u hebt het recht om uw gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Zo weet u dat u veilig kunt boeken én betalen. De privacy policy van Delta Holidays kunt u hier lezen!

6. Zekerheid voor u bij klachten

De ANVR-reisonderneming helpt u graag bij vragen en klachten. Zij respecteert alle uitspraken van de onafhankelijke Geschillencommissie Reizen en heeft ook een goede aansprakelijkheidsverzekering. Dat geeft u vertrouwen!

Delta Holidays is aangesloten bij het ANVR!

SGR – Garantie op uw geboekte vakantie

Vakantie geboekt? Dan wilt u  natuurlijk dat uw betaling in goede handen is. SGR staat garant. Komt uw reisorganisatie in financiële problemen? Geen zorg. Zelfs als ik failliet zou gaan wordt uw reis gewoon uitgevoerd of terugbetaald. Boek dus altijd bij een aangesloten reisorganisatie. Delta Holidays is aangesloten bij het SGR! Bij uw boeking wordt met ingang van 1 februari 2021 een bedrag van € 5 per persoon in rekening gebracht als bijdrage voor het SGR-fonds.

 

SGRZ – Garantie voor insolventie voor zakelijke reizen en dekking voor retail.

SGRZ biedt een garantie voor insolventie van aanbieders van groeps- en incentivereizen (MICE), schoolreizen en zakelijke reizen. De opdrachtgevers van deze reizen zijn bedrijven, ondernemingen, groepen, etc. Zie voor de exacte voorwaarden de garantieregeling van SGRZ. Daarnaast biedt SGRZ vanaf 1 juli 2018 een retaildekking aan SGR retailers die reizen afnemen van een touroperator die SGRZ Retaildekking heeft. Dit betreft een interne verzekering. Hierdoor kunt u bij uw eigen vertrouwde reisbureau de reizen van Delta Holidays boeken.

 

Waarom het Calamiteitenfonds?

Stel, u bent zorgeloos op vakantie maar tijdens uw reis doet zich op uw bestemming een natuurramp voor. Of er breken ernstige onlusten uit. Grote kans dat uw reisprogramma wordt aangepast. Of dat u naar een ander hotel wordt gebracht. Soms moet een reis zelfs worden afgebroken en vertrekt u eerder naar huis. Dat kost natuurlijk geld. Maar wie betaalt dat? Het Calamiteitenfonds betaalt de extra kosten die ontstaan doordat een reis wordt aangepast. Als de reis moet worden afgebroken dan zorgt het fonds voor een vergoeding voor de niet genoten reisdagen. Voor slechts € 2,50 per boeking bent u tot een gezelschap van 9 personen verzekerd.  Delta Holidays is aangesloten bij het calamiteitenfonds!

 

 

Download nu gratis: Hét Azië e-book!

Mijn favoriete bestemming(en)(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.