fbpx

Hotels Bhutan

ACCOMMODATIES BHUTAN

Er is een breed scala aan accommodaties beschikbaar in Bhutan, variërend van luxe 5-sterren hotels tot gezellige kleine hotels en homestays in traditionele Bhutanese huizen of een verblijf op een typisch Bhutaanse boerderij. In Bhutan bent u verzekerd van comfortabele, warme en gastvrije verblijven.  

De soorten accommodaties zijn onder te verdelen in:  

  1. Hotels & guesthouses
  2. Luxe vakantieresorts
  3. Vakantieboerderij (farmstay)
  4. Homestay

Boekt u een trekking in Bhutan waarbij u gaat kamperen, dan is een tent inclusief een kampeeruitrusting inbegrepen. Ook hier bent u verzekerd van comfort 

HOTELS BHUTAN

Hotels in Bhutan worden beoordeeld volgens een nationaal 5-sterren beoordelingssysteem, dit wordt het “Hotel-star-systeem” genoemd, waarbij aan een uitgebreide reeks van criteria moet worden voldaan. Alle touroperators zijn verplicht om hun gasten te voorzien van een minimum van een accommodatie met drie sterren, zodat u verzekerd bent van comfort. De meeste hotels bieden kamers met televisie, roomservice, fitnesscentra spa en wifi. De exacte faciliteiten die beschikbaar zijn, zullen echter per hotel verschillen.  

GUESTHOUSE

In Bhutan zijn verschillende soorten guesthouses. Ze worden op dezelfde manier beoordeeld als hotels, maar ook hier kunnen de beschikbare faciliteiten verschillen.   

LUXE VAKANTIERESORTS 

In Bhutan zijn er slechts een beperkt aantal 5 * hotels. In Thimphu, Bumthang, Paro, Gangtey en Punakha vindt u een aantal prachtige hotels met een ruim aanbod in faciliteiten en een sublieme ligging.  Verblijft u precies op de overgang van hoog- en laagseizoen in Bhutan, dan is het zeer interessant om voor het laagseizoen uw hotel te upgraden. In deze periode zijn er zeer interessante prijzen.

BHUTAN FARMSTAY 

U hebt ook de mogelijkheid om in een traditionele Bhutaanse boerderij te gaan overnachten.  Landbouw is nog steeds een van de belangrijkste bronnen van levensonderhoud onder de Bhutanese bevolking en een verblijf op de boerderij zal u een uitstekende blik geven in het dagelijkse leven van een Bhutanese familie, waarbij u met de eeuwenoude Bhutaanse landbouwtradities kennis kunt maken en ziet hoe het dagelijks leven in een Bhutaanse familie gaat. Ook de huisgemaakte maaltijden zijn heerlijk evenals van de ongeëvenaarde gastvrijheid van de Bhutanese gastheer. Alle officieel geselecteerde vakantieboerderijen liggen op het prachtige Bhutanese plattelandte midden van weelderige landbouwgrond, ver weg van het lawaai en de drukke steden. Om een traditioneel leven te ervaren, zijn elektriciteit en stromend water niet beschikbaar bij deze vakantieboerderijen. Warm water kan worden verstrekt door de familie, maar wordt geserveerd in een wasbak/kom.  

HOMESTAY BHUTAN 

U kunt er ook voor kiezen om in een traditioneel huis van een Bhutaanse familie te gaan overnachten. Hiermee krijgt u een uniek kijkje in het dagelijkse leven van een Bhutanees gezin en genieten van heerlijk, versbereide maaltijden en de ongeëvenaarde gastvrijheid. Ook de homestays liggen op het platteland, ver weg van het lawaai en de drukke steden. Ook hier is elektra en stromend water niet beschikbaar en wordt heet water op verzoek verstrekt in een wasbak/kom.  

RONDREIZEN BHUTAN & INDIA & NEPAL

Bhutan Rondreizen

4 tours

India rondreizen

12 tours

Nepal Rondreizen

4 tours

Download nu gratis: Hét Azië e-book!

Mijn favoriete bestemming(en)(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.