fbpx
030-6055599 info@delta-holidays.nl

 Mooiste stranden van Cambodja

STRAND CAMBODJA

Cambodja staat niet bekend om hun stranden, al hoewel ze wel een paar mooie stranden hebben waar u lekker kunt relaxen en genieten van de zon met een heerlijk uitzicht op het witte strand en blauwe zee.

Cambodja heeft meer dan 60 kleine eilandjes waar u heen kan. De eilanden beginnen met het woord Koh dat staat voor eiland. Op sommigen eilandjes kunt u verblijven in een huisje voor minder van een paar euro per dag.

DE MOOISTE STRANDEN VAN CAMBODJA

LONG BEACH – KOH RONG EILAND

Long Beach is op Cambodja’s grootste en meest ontwikkelde eiland, Koh Rong. Hier komende de meeste toeristen. Koh Rong heeft verder nog 28 andere prachtige stranden, maar Long Beach (ook wel Sok San Beach genoemd) is een van mooiste witte stranden die Cambodja heeft. Een waarlijk paradijs.

 

KOH TONSAY EILAND – KONIJNENEILAND

Ook wel het konijnen eiland genoemd, ligt ongeveer een 30 minuten varen van Kep. Er is weinig ontwikkeling op het eiland dus er is accommodatie in de vorm van een houten hutjes aan de kust. Meeste reizigers blijven hier een dag om een duik in het water van dit geweldige strand te nemen en om de lokale gerechten te proeven.

 

KEP BEACH

Het slaperige kust dorpje Kep is een populaire ontsnapping aan het Cambodjaanse menigte, veel lokale familie bezoeken dit strand om te picknicken in de schaduw aan de rand van dit mooie strand.

CORAL BEACH – KOH TA KIEV EILAND

Het eiland Koh Ta Tiev blijft een perfect bijna niet verandert strand. Waar palmbomen zacht wapperen in de wind en mensen rustig zwemmen door het heldere blauwe water. U wordt alleen gestoord door sommige houten vissersboten die aan het vissen zijn.

BIJ ALLE REIZEN KUNT U EEN STRANDVERLENGING BOEKEN