fbpx

Accommodaties in de Filipijnen

VERBLIJF IN DE FILIPIJNEN

De Filipijnen zijn gezegend met prachtige stranden, dichte jungle, traditionele dorpen, watervallen, vulkanen, beroemde rijstterrassen, magische bergen, Spaanse cultuur en nog veel meer.

Toch worden de Filipijnen (helaas) nog te vaak overslagen door de toeristen. En dat is jammer, want de Filipijn zijn veelzijdig en hebben heel veel te bieden met leuke combinaties en accommodaties.

De accommodaties in het land zijn goed en er komen er ook steeds meer. Van luxe 5 * hotels in de grote steden en heerlijke strandresorts tot homestays bij de lokale bevolking, eco-resorts, B&B, kamperen, glamping tot hostels.

Een hotel heeft de meeste faciliteiten en daarmee ook het beste comfort. Met uitzondering van grote internationale hotelketens, zijn de meeste hotels in de Filipijnen klein en goedkoop. Verwacht in kleine hotels geen bijzondere faciliteiten, hier moeten ze het hebben van gastvrijheid en vriendelijkheid.

Uniek in de Filipijnen zijn luxe resorts en accommodaties op ongerepte exclusieve tropische locaties, ver weg van de bewoonde wereld. Ideaal voor een huwelijksreis of romantische trip.

Populaire bestemmingen zitten vaak vol, zeker in het hoogseizoen. Plekken waar dit vooral aan te raden is, zijn: Coron, El Nido, Siquijor en Siargao.

 

 

Delta Holidays ontzorgt u graag door een complete reis voor u te boeken,
zodat u geen omkijken meer heeft en de vraag “waar moet en kan ik vanavond overnachten”?

De Filipijnen zijn over het algemeen iets duurder dan andere landen in Zuidoost Azië.

Ook zult u motels en Inns tegen komen. Hier betaalt u per uur in plaats van per nacht. Toeristen en Filipino’s gebruiken deze voor een paar uur privacy met hun geliefde. Ik adviseer u om deze plekken te vermijden als u van een goede nachtrust houdt.

De afstanden zijn vaak lang om te overbruggen, vaak moet u eerst terug naar Manilla of Cebu voordat u door kunt reizen naar de volgende bestemming. Hoe lekker is het dat uw accommodatie dan voor u geregeld is, inchecken en genieten van uw bestemming! Ik help u graag met het samenstellen van uw droomvakantie naar de Filipijnen!

RONDREIZEN FILIPIJNEN

Centraal Visayas & Mindanao

Download nu gratis: Hét Azië e-book!

Mijn favoriete bestemming(en)(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.