fbpx

Verblijf Filipijnen

LUXE RESORT TOT GLAMPING IN DE FILIPIJNEN!

De Filipijnen hebben talloze mooie locaties om te verblijven en hier horen natuurlijk ook allerlei soorten accommodaties bij.

De Filipijnen bestaan uit duizenden eilanden, en op een flink aantal eilanden kunt u ook overnachten als dat het een privé eiland is. Met luxe villa’s direct aan het strand of op zee, afgezonderd in een baai omringt door krijtrotsen, villa’s met een privé zwembad. Hier ervaart u het “Malediven-gevoel”. Het is luxe, luxer, luxueus.

HOTEL FILIPIJNEN

In Manilla zijn de grote hotelketens ook aanwezig. Hierbij moet u denken aan Hilton, Hyatt, Best Western, Shangri-La hotels en Holiday Inn.

Ook zijn er sfeervolle boutique hotels en guesthouses te vinden. In de kleinere plaatsen zijn er ook eenvoudige pensions en bed & breakfast. Ook uniek in de Filipijnen zijn de homestays en de resthouses. De vriendelijke Filipijnse bevolking hebben hun huis open gezet om u te ontvangen in hun eenvoudige huizen. De voorzieningen zijn hier vaak wel gemeenschappelijk, maar de sfeer en de verzorging zijn hier allerhartelijkst.

De Filipijnen hebben ook verschillende budgetaccommodaties, zoals kleine guesthouses zonder airco of met een gedeelde badkamer. Voor de echte budgetreizigers zijn er hostels met slaapzalen.

GLAMPING FILIPIJNEN

En ook in de Filipijnen heeft “glamping” zijn intrede gedaan. In een luxe tent overnachten. En slapen in een tent in een boom? Een tent op het strand? Ook die opties zijn er in de Filipijnen.

FILIPIJNEN ALL INCLUSIVE

Wilt u liever all-inclusive? Deze verzorgingsvorm wordt nauwelijks aangeboden op de Filipijnen. Bij de meeste accommodaties verblijft u op basis van logies en ontbijt.

Kindvriendelijk? Ja, die zijn er zeker wel. Veel accommodaties hebben een zwembad of liggen direct aan het strand. En vaak is de optie kamers naast elkaar of met een tussendeur ook te realiseren.

En met zoveel eilanden en water, natuurlijk kunt u ook op een boot of op het strand overnachten. Een unieke ervaring is de TAO-experience, van Palawan naar Coron of v.v.

Op vakantie in de Filipijnen, er zijn talloze mogelijkheden voor elk budget! U kunt alle accommodaties met elkaar combineren tot een zeer afwisselende reis. De meeste accommodaties zijn voorzien van wifi om het thuisfront op de hoogte te houden van al uw belevenissen!

INDIVIDUELE RONDREIZEN FILIPIJNEN

U KUNT HIER ALLE ACCOMMODATIES BOEKEN

Palawan

2 tours

Centraal Visayas & Mindanao

3 tours

Download nu gratis: Hét Azië e-book!

Mijn favoriete bestemming(en)(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.