fbpx

Oost India

OOST INDIA,

HET ONONTDEKTE DEEL VAN INDIA

Oost-India rondreizen zijn reizen in onontdekt India. Hier bezoekt u de staten Odisha en West Bengalen. Stuk voor stuk reizen voor avonturiers en liefhebbers van onontdekt India. Een combinatie van natuur en cultuur, lokale stammen, het waterrijke Sundarbans National Park en de miljoenenstad Calcutta. De staat Orissa (ook wel Odisha genoemd) staat bekend om haar tempels, haar natuurlijke schoonheid en de prachtig langgerekte kustlijn. Ook de tempels zijn hier erg bijzonder en ook heel anders dan in de rest van het land en deze kunt u combineren met een strandverblijf. De officiële taal is het Oriya, maar door de vele verschillende volkeren spreken ze hier veel verschillende dialecten, vooral de (primitieve) stammen in het binnenland. Houdt u meer van natuur, dan kunt u hier ook op zoek gaan naar de Bengaalse tijger.

Het toerisme is hier nog vrij eenvoudig en soms ook erg primitief, maar daardoor wel uniek en bijzonder. U maakt hier kennis met het “andere India”, reizen voor de echte India liefhebber.

Van oorsprong was dit gebied overwegend Boeddhistisch, terwijl het later meer en meer overging naar het Jainisme, tegenwoordig is het vooral Hindoeïstisch.

DE BELANGRIJKSTE PLAATSEN IN OOST INDIA

BHUBANESWAR

De hoofdstad van Orissa

Lees verder

PURI & KONARK

Een unieke combinatie van tempels en zandstranden

lees verder

CALCUTTA (KOLKATA)

De hoofdstad van West Bengalen en van Moeder Teresa

Lees verder

SUNDARBANS

Het park van de Bengaalse tijgers en het grootste mangrovebos

Lees verder

INDIVIDUELE RONDREIZEN NAAR OOST INDIA

Oost India Rondreizen

1 tour

Noord-Oost India rondreizen

1 tour

Noord India rondreizen

6 tours

Download nu gratis: Hét Azië e-book!

Mijn favoriete bestemming(en)(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.