fbpx

Bouwstenen Sri Lanka

BOUWSTENEN SRI LANKA

Sri Lanka is een heerlijke vakantiebestemming met nog veel mooiere zandstranden. Een prima vakantiebestemming dus!

Toch is het zonde als u op Sri Lanka alleen maar het strand gaat bezoeken!

Delta Holidays heeft daarom twee korte  tours samengesteld zodat u naast het strand toch ook een aantal interessante bezienswaardigheden gaat bekijken.

Vanaf de strandbestemmingen liggen veel indrukwekkende steden, monumenten en nationale parken te ver weg om deze met een dagexcursie te bezoeken. Met deze twee korte tours komt u er wel.

TIP: boek eerst een strandvakantie ten noorden van Colombo. U heeft dan na aankomst een heerlijk korte transfer en verleng na de korte tour bij een accommodatie in het zuidwesten van Sri Lanka!

Of stel met het formulier reis-op-maat uw eigen rondreis samen! De dynamische stad Colombo, de olifantenrots in Sigiriya, de prachtige tempels van Dambulla of Kandy, de ruïnestad van Polonnaruwa, de natuur van de nationale parken, maak een schitterende treinreis langs de theeplantages en watervallen en vergeet niet de heerlijke stranden aan de kust.

Een bouwsteen bestaat uit accommodatie en een aantal belangrijke bezienswaardigheden van enkele dagen. Een auto met privéchauffeur zijn inbegrepen, evenals de entreegelden. Hieronder heb ik twee voorbeeldreizen voor u samen gesteld met de meest interessante bezienswaardigheden van Sri Lanka.

Kort samengevat bevat een bouwsteen de volgende onderdelen:

  1. Hotelovernachtingen op basis van logies/ontbijt
  2. Vervoer met een privé chauffeur
  3. Bezienswaardigheden in een bepaald gebied of een bepaalde plaats
  4. Lokale gidsen
  5. Entree gelden

Optioneel kunt u bijboeken:

  1. Vliegtickets
  2. Extra maaltijden (bv, half pension of all-inclusive)

Vragen? Stuur mij gerust een email over de bouwstenen Sri Lanka, bellen mag ook, dan ga ik u met plezier nog veel meer vertellen over de prachtige bezienswaardigheden.

Een verlenging op de Malediven behoort natuurlijk ook tot de opties! Of wilt u hier mee beginnen? Dan gaat u eerst geniet van de prachtige stranden van de Malediven, u komt heerlijk tot rust en kunt dan uitgerust met de rondreis op Sri Lanka gaan beginnen! Ik help u ook graag met de vluchten!

 

BOUWSTENEN SRI LANKA

SRI LANKA KORTE TOURS

2 tours

ZELF REIS SAMEN STELLEN SRI LANKA

Met Sri Lanka op maat