fbpx

Tips voor Sri Lanka reizen

TIPS VOOR SRI LANKA REIZEN

SRI LANKA TIP 1: MALEDIVEN

Sri Lanka kunt u heel mooi combineren met de Malediven? En dan geef ik hierbij een hele verrassende tip, begin met de Malediven. De meeste organisaties zeggen om na afloop van de (rond)reis in Sri Lanka te gaan verlengen op de Malediven. Ik zeg juist, doe het ervoor. Waarom?

De vluchten met Emirates, Etihad en Qatar Airways hebben vluchten die al vroeg in de ochtend aankomen op Malé, de luchthaven van de Malediven. U gaat met de boot of het watervliegtuig door naar uw resort en hier kunt u al eind van de ochtend genieten van een paradijselijk strand, blauw water en een prachtige onderwaterwereld. Hoe lekker is om op deze manier in vakantiestemming te komen? Vaak bent u moe, hebt u hard gewerkt en hier op de Malediven hoeft u niets en ik zou bijna zeggen kunt u niets, dan alleen relaxen en bijkomen. De ultieme manier om tot rust te komen, de jetlag te verwerken en op een hele aangename manier aan het tijdsverschil te wennen.

De doorvlucht kan ik vaak boeken aan het eind van de middag of begin van de avond. Zo heeft u uw verblijf op de Malediven optimaal benut, want u geniet op de dag van aankomst al de hele dag en ook de dag van vertrek kunt u nog lang genieten. U begint uitgerust aan de (rond) reis op Sri Lanka.

En waarom niet andersom? Dat kan natuurlijk ook, maar de vlucht van Colombo naar Malediven is vaak aan het eind van de middag, dus u mist de eerste dag op de Malediven en de terugvlucht naar Amsterdam, Brussel of Dusseldorf is vaak rond 09.00 – 10.00 ur, dus ook deze dag mist u volledig op de Malediven. Vaak, niet altijd, want er zijn soms dagen dat de terugvlucht in de avond plaats vindt.

En na de rondreis ook strand? Sri Lanka heeft hier ook prachtige stranden waar u alle opgedane ervaringen en belevenissen kunt verwerken. Meer weten over deze stranden? Dat kunt u hier lezen!

SRI LANKA TIP 2: REISGIDS SRI LANKA

Wist u dat als u uw vakantie bij Delta Holidays boekt, u er een leuke reisgids over Sri Lanka bij uw reispapieren bij krijgt? Ook krijgt u van te voren de route in een online voorstel. Zo kunnen uw familie en vrienden meegenieten van uw reis op Sri Lanka en eventueel op de Malediven.

 

 

 

Download nu gratis: Hét Azië e-book!

Mijn favoriete bestemming(en)(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.