fbpx

Kinjou Safari Village Hotel *** – Udawalawe

Prachtig gelegen in de nabijheid van alle belangrijke bezienswaardigheden van Udawalawe, biedt het hotel de belofte van comfortabele en semi-luxe accommodatie in combinatie met de spanning en het avontuur van een nauwe ontmoeting met de dieren in Sri Lanka. Het Kinjou Safari Village Hotel maakt zijn naam waar. Het hotel ligt vlakbij het Udawalawe National Park, een perfecte plek om op safari te gaan.

 

LIGGING

Op 13 kilometer afstand van het Udawalawe National Park en op 10 minuten rijden van Ath Athuru Sevana, een olifantenweeshuis.

FACILITEITEN

Ondanks de eenvoud heeft het hotel een 40 x 20 meter groot zwembad in de tuin en heeft het en groot restaurant waar Chinese-, Westerse- en Sri Lankaanse gerechten met Rijst en Curry worden geserveerd. In de weekenden is er ook een lunchbuffet. Vanuit het hotel worden 4WD safari tours georganiseerd.

KAMERS

De 19 kamers hebben een privébadkamer met warm en koud water. Vier kamers hebben airconditioning, de overige een ventilator. Er zijn ook 2-persoonskamers, 3-persoonskamers en familiekamers.