fbpx

Pilliyar Inn ** – Jaffna

Ayubowan, welkom bij Hotel Pillaiyar Inn Jaffna. Pillaiyar Inn is gestart in 2002, toen het Noorden nog niet open was. Dit ziet u dan ook terug in het hotel. Toch maakt de intieme sfeer een heleboel goed. De weelderige tuin, die overloopt van orchideeën en rozen, is echt een genot voor uw ogen en het dak van het hotel biedt u een 360 graden uitzicht over het hele schiereiland Jaffna, dat is fantastisch!

 

LIGGING

Pillaiyar Inn is gelegen in het hart van de stad Jaffna in een uiterst karakteristiek, rustig en mooi gebied op korte loopafstand van alle bezienswaardigheden en wordt omringd door de buitengewone schoonheid van tempels, kerken, historische gebouwen, winkels en monumenten. Het busstation is op 600 meter en het treinstation ligt op 1,5 kilometer.

FACILITEITEN

Het hotel heeft een restaurant en een lounge. Ook is er wifi in het hotel en biedt het hotel een was- en strijkservice aan.

KAMERS

De standaard kamers zijn voorzien van een ventilator en de luxury kamers zijn voorzien van een airconditioning. Alle kamers hebben een privébadkamer, en de luxury kamers hebben ook nog een televisie.

Download nu gratis: Hét Azië e-book!

Mijn favoriete bestemming(en)(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.