fbpx

Homestay Mai Hich * – Mai Chau District

HOMESTAY MAI HICH

Hoe maakt u het beste kennis met een lokale bevolking? Juist, door bij ze thuis te gaan slapen en mee te kijken in hun dagelijkse leven. Homestay-accommodaties zijn hier perfect voor. U maakt kennis met hun gastvrijheid en hoe zij leven 

LIGGING 

In het dorp Mai Hichin het Mai Chau District, in het noorden van Vietnam op ongeveer een half uur rijden van Mai Chau en op vier uur rijden van de hoofdstad Hanoi.  

FACILITEITEN 

Mai Hich is verrijkt met de inheemse cultuur van de Thaise en de Muong-etnische bevolking die in dit gebied leeft. De accommodatie heeft geen faciliteiten, want u verblijft bij de mensen thuis. Voor de maaltijden is een centraal gedeelte ingericht. De directe omgeving leent zich uitstekend voor wandelen, fietsen, raften op de rivier en traditionele folklore– en dansvoorstellingen.  

KAMERS 

Logeren bij een gastvrije familie in Mai Chau die behoort tot de Thais en Muong-etnische minderheidsgroep, is een unieke ervaring. Zij wonen in houten huizen op palen. 

De accommodatie is zeer eenvoudig maar comfortabel. De bedden zijn bamboe matten op een verhoogd plateau in een gemeenschappelijke ruimte. Door afscheiding van een gordijn heeft u toch uw eigen privacy. Achter het huis is een gedeelde wc en badkamer met douche met warm en koud water. 

FOTO'S HOMESTAY MAI HICH

INDIVIDUELE RONDREIZEN NOORD VIETNAM

VIETNAM RONDREIZEN

3 tours

Noord Vietnam korte tours

11 tours

Ninh Binh

6 tours

Download nu gratis: Hét Azië e-book!

Mijn favoriete bestemming(en)(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.