fbpx

Indochina Sails Junk ***** – Halong Bay

Met duizenden kalkstenen bergen en kliffen, is de Halong Bay met recht toegevoegd aan de lijst van Unesco en is een van ’s werelds meest spectaculaire natuurlijke wonderen. De Indochina Sails Junk is een traditionele junk, welke is gebouwd van aromatische hout met moderne faciliteiten en een eersteklas service. Dit schip is perfect voor het verkennen van dit prachtige gebied.

LIGGING

De Indo China Sails Junk vaart in de Halong Archipel.

FACILITEITEN

De Indochina Sails Junks beschikken over een restaurant en een zonnedek. Er worden ook speleologie excursies, kajaktochten en Tai Chi lessen georganiseerd. Na een dag vol activiteiten kunt u goed ontspannen met een rustgevende massage.

KAMERS

De goed ingerichte hutten en suites zijn voorzien van modern comfort om en een nostalgische sfeer. Ze zijn allemaal voorzien van airconditioning, privé badkamer, toilet, föhn, badjassen en slippers, scheepstelefoon, minibar en kluisje, hoge kwaliteit beddengoed, gratis drinkwater en zwemvesten. De hutten hebben allemaal comfortabele bedden (2 persoonsbedden of aparte bedden).

Er zijn 4 categorieën hutten:

  • De superior hutten zijn de standaard hutten en zijn 14 m2 groot.
  • De deluxe hutten zijn 15 m 2 groot, liggen op het tweede dek en hebben extra een massage- en regendouche.
  • De suites zijn 19 m2 groot, liggen op het tweede dek en hebben openslaande deuren naar buiten met een Frans balkon. Deze hutten hebben alleen tweepersoonsbedden en een jacuzzi in de badkamer.
  • De presidential-suites zijn 24 m2 groot. Deze hutten hebben ook alleen tweepersoonsbedden en een jacuzzi en openslaande deuren naar buiten met een Frans balkon. Ze zijn groter dan de standaard suites.

DUURZAAM TOERISME

Voor de Indochina Sails Junk is duurzaam toerisme heel erg belangrijk. Ze doneren regelmatig met financiële middelen, apparatuur, leermiddelen en schooluniformen aan de lokale vissersdorpjes. Eenmaal per jaar organiseert Indochina Sails Junk ook het evenement “ samen gaan voor een Groene Halong Bay”. Tijdens dit evenement helpen ze de lokale bevolking met o.a. verzamelen van afval uit de Halong Bay, het schilderen van de scholen in Cua Van Floating Village en het organiseren van “groene” activiteiten voor de schoolkinderen. Op deze manier dragen ze bij om dit prachtige natuurwonder te beschermen.

Download nu gratis: Hét Azië e-book!

Mijn favoriete bestemming(en)(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.