fbpx

Reis op maat

INDIVIDUELE RONDREIS AZIË

Altijd al naar Azië gewild, maar u weet niet waarheen of wat er allemaal te zien is? Welkom bij Delta Holidays! De reisspecialist die u hier graag alles over verteld!

Mijn naam is Erica Dankmeijer en mijn passie ligt in Azië! Al mijn (privé) reizen gaan naar Azië, niet alleen omdat ik het een geweldig continent vind, maar ook om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren.

Met liefde deel ik mijn passie met u en stel ik met plezier de meest geweldige rondreis voor u samen.

Laten we samen kijken naar uw interesse, wat vindt u leuk, in wat voor soort accommodaties wilt u verblijven, wat wilt u doen en zien, waar houdt u van, wilt u nog sportieve activiteiten ondernemen? Het kan allemaal. Wat is uw budget om te gaan reizen?

Samen met mijn lokale agenten, die ik allemaal persoonlijk ken en waar ik zeer regelmatig contact mee heb, kan ik een zeer scherp geprijsde offertes maken. Door de korte lijnen en omdat Delta Holidays een kleinschalige reisorganisatie is, blijven de prijzen laag.

Delta Holidays is aangesloten bij het ANVR, SGR, SGRZ en het calamiteitenfonds! Voor uw zekerheid en daarmee ook een zeer betrouwbare partner.

VUL HIERONDER UW WENSEN IN EN IK GA VOOR MET HEEL VEEL PLEZIER VOOR U AAN DE SLAG!

Download nu gratis: Hét Azië e-book!

Mijn favoriete bestemming(en)(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.