fbpx
030-6055599 info@delta-holidays.nl

Accommodaties Azië

VERBLIJF AZIË

Azië is groot en daarmee zijn er ook talloze mogelijkheden om te overnachten. Miljoenen mensen, zakenreizigers, toeristen en pelgrims, reizen naar en in Azië rond. Mogelijkheden tot overnachten zijn er dan ook voor elk budget. Verspreid over het hele continent vindt u een ruim aanbod van accommodaties, variërend van luxe en westerse 5-sterrenhotels en gerenoveerde paleizen tot idyllische strandhuisjes en eenvoudige en spotgoedkope plekken voor backpackers. Moderne hotels, boutique hotels en hotels die zich richten op zakelijke reizigers vindt u vooral in de grote steden en rondom de toeristische plaatsen met belangrijke bezienswaardigheden.

Homestays vindt u ook in veel landen, slapen bij de lokale bevolking. U krijgt zo een uniek kijkje in het dagelijkse leven van de vriendelijke en hardwerkende bevolking in Azië.

Vietnam en India hebben ook een uitgebreid spoorwegennetwerk. U kunt hier grote stukken met een (nacht)trein afleggen, zo bespaart u tijd en bent u de volgende dag op een nieuwe bestemming.

Doordat Azië ruim 30.000 kilometer aan rivieren en binnenmeren heeft, kunt u ook prachtige cruises maken, zoals in de Halong Bay, de Mekong rivier die door Vietnam, Cambodja en Laos stroomt of de Backwaters van Kerala in India.

Het all-inclusive concept is er wel in Azië, maar is geen standaard verzorging bij de accommodatie. Bij hotels in afgelegen gebieden is de verzorging vaak op basis van half pension, de cruises zijn meestal op basis van volpension en de overige overnachtingen op basis van logies/ontbijt.

En wilt u eens heel bijzonder overnachten in Azië? Dan zijn er mogelijkheden om te verblijven in paleizen, campings (glamping), kloosters, theehuizen of een ecolodge.

Omdat elke reis speciaal op maat wordt samengesteld is het ook erg leuk om een combinatie van verschillende accommodaties in uw reis op te nemen. Vult het reis-op-maat formulier in om uw specifieke wensen door te geven!

 

HOTEL

42 tours

HOMESTAY

9 tours

ECOLODGE

2 tours

CRUISEBOOT

9 tours

BUNGALOWS

5 tours

REIS OP MAAT

met alle soorten accommodaties