fbpx
030-6055599 info@delta-holidays.nl

Actieve reizen Azië

Naast de vele interessante bezienswaardigheden, de prachtige natuur, de vriendelijke bevolking en het overheerlijke eten, zijn er nog talloze andere mogelijkheden om Azië te ontdekken, en dat is op een actieve manier.

In alle landen zijn er diverse mogelijkheden, voor beginners tot gevorderden en van dagexcursies tot meerdaagse arrangementen.

VIETNAM ACTIEF

Een zeer wisselend en gevarieerd aanbod vindt u in Vietnam. Hiken in Sapa, kanoën in de Halong Bay, duiken bij de Con Dao eilanden, fietsen in Ninh Binh, Pu Luong Nature Reservaat, Mai Chau, Ngoc Son Ngo Luong en de Mekong Delta. Ook kitesurfen, raften, golfen, rotsklimmen en canyoning activiteiten zijn mogelijk in Vietnam. Zo kunt u de prachtige stranden, indrukwekkende bezienswaardigheden afwisselen met leuke sportieve activiteiten in de natuur van Vietnam.

INDIA ACTIEF

India is meer dan tempels, drukke steden, prachtige natuur en witte zandstranden. India heeft ook diverse mogelijkheden om actief en sportief door te brengen. Ziplinen, raften voor beginners en de echte geoefende rafter die graad 7 kan bedwingen. Ook golf en surfen is mogelijk in India. En als u wilt skiën, kunt u terecht in de Himalaya, in het noorden van India.

SRI LANKA ACTIEF

Sri Lanka is uitermate geschikt om sportief en actief te gaan ontdekken. Stevige wandelingen, spannende activiteiten met een hoog adrenaline gehalte en dan ook nog de prachtige natuur ontdekken. De vele rivieren, watervallen, bergen en heuvels bieden voldoende mogelijkheden om een reis actief in te vullen.

NEPAL ACTIEF

De mooiste trekking maakt u in Nepal! Via eeuwenoude handelspaden met uitzicht op de mooiste en hoogste bergen van de wereld. De natuur is in één woord magnifiek te noemen. De tochten gaan over eeuwenoude handelspaden en door kleine gehuchten. De vriendelijke bevolking heet u van harte welkom. Trekkings in Nepal zijn een unieke belevenis! De gebieden voor trekkings zijn verdeeld in een aantal zones en in zwaarte. Nepal heeft trekkings voor iedereen, van lichte wandeltochten tot aan uitdagende expedities en de beklimming naar de hoogste berg ter wereld, de Mount Everest.

FILIPIJNEN ACTIEF

Duiken op de Filipijnen is zeer geschikt voor alle type duikers, voor beginners tot gevorderden. De onderwaterwereld behoort tot een van de mooiste ter wereld! Van oude scheepswrakken tot honderden soorten koraal, de onderwaterwereld van de Filipijnen is ongelofelijk mooi. Kunt u niet duiken? U kunt overal ook heel goed snorkelen en op de meeste bestemmingen kunt u uw PADI -diploma behalen. Naast het duiken hebben de Filipijnen ook diverse mogelijkheden om te hiken, naar de beroemde rijstterrassen van Banaue.

ACTIEF CAMBODJA

Een reis naar Cambodja staat meestal in het teken van een bezoek aan de tempels van Angkor, Siem Reap en de hoofdstad Phnom Penh, maar u kunt deze twee steden ook combineren met sportieve activiteiten. Er zijn talloze mogelijkheden in Cambodja, van hiken, fietsen, duiken, ziplinen, raften, kajakken en tubbing activiteiten. Ook zijn er negen officiele golfbanen.

 

ACTIEVE VAKANTIE AZIË

Van hiketochten van een dag tot meerdaagse trekkings, fietsexcursies van een halve dag tot meerdere dagen, watersporten in de vorm van kajakken, duiken, snorkelen, raften en (kite)surfen. Ook voor golfen zijn er mogelijkheden. Een heerlijke afwisseling om uw reis met een actieve bezigheid te onderbreken.

ACTIEF EN SPORTIEF PER LAND

SRI LANKA

Sri Lanka is geschikt om sportief en actief te gaan ontdekken.

Lees verder

CAMBODJA

Ook in Cambodja kunt u kajakken, ziplinen en fietsen

lees verder

FILIPIJNEN

De mooiste onderwaterwereld van Zuid Oost Azië

Lees verder

VIETNAM

Het land met een groot aanbod voor actieve vakanties

Lees verder

NEPAL

Nepal, Hiken, trekkings en raften en nog veel meer!

Lees verder

INDIA

Raften, ziplinen, golven én skiën in India

Lees verder