fbpx

KAJAKKEN IN AZIË

KAJAKKEN IN AZIË

De ruige natuur, fantastische natuurspektakels, rivieren, verborgen meren, dat is Azië, en hoe kunt u dit het beste ontdekken? Vanaf een kajak op het water!

Vanuit de kajak heeft u een fantastisch zicht op deze prachtige natuur, u bent één met de natuur. De stilte, de golven, indrukwekkende grotten, met een kajak komt u heel dichtbij en kunt u optimaal genieten van deze natuurlijke bezienswaardigheden.
Het water is rijk aan leven! Vogels en vissen, u vindt ze overal bij en op het water. Hoe mooi is het dan als u dit van dichtbij kunt zien, de dieren in hun natuurlijke habitat. Met de kajak kan het. Geruisloos door het water, kunt u alles van dichtbij aanschouwen.

 

Kajakken is voor iedereen, van jong tot oud. Ook voor kleine(re) kinderen is het feest. Overal is een zwemvest te huur/leen en ook zo geniet u samen met het hele gezin op het water van de natuur.
Onder begeleiding van gidsen en/of experts, ze vertellen u graag meer over de omgeving, de flora en de fauna. Verlaat de gebaande paden om te kajakken!
In Cambodja is dat op de Mekong Rivier bij Stung Treng, in Vietnam in de Halong Bay en in de Filipijnen bij Palawan en de Centraal Visayas.
Interesse in een kajaktour? In deze landen zit een kajakexcursie bij een reis inbegrepen. En er zijn nog veel meer mogelijkheden. Ik informeer u hier graag over.

TOURS MET KAJAKEXCURSIES

Kajakken Vietnam

4 tours

Kajakken Filipijnen

1 tour

Kajakken Cambodja

2 tours

Download nu gratis: Hét Azië e-book!

Mijn favoriete bestemming(en)(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.