fbpx

Excursies

EXCURSIES & TRANSFERS VIETNAM EN CAMBODJA

Een reis naar Azië is voor velen een droom die uitkomt. Misschien bent u een huwelijksreis aan het plannen Vietnam of Cambodja of gaat u met vrienden of het gezin op stap?

Hebt u weinig tijd om alles zelf te organiseren? Ga dan mee mee op de begeleide excursies van Delta Holidays onder begeleiding van een ervaren Engels sprekende gids. Join-in tours (groeptours) en privé tours zijn ook mogelijk. Ideaal als toevoeging op uw rondreis, want zo krijgt u extra informatie bij de diverse bezienswaardigheden, komt u op plaatsen die u anders niet zult bezoeken en krijgt u echte insider tips van lokale agenten die u met veel enthousiasme overal mee naar toe nemen, in een jeep, op de fiets, achter op een vespa scooter of gewoon te voet door de smalle straten van Hanoi.

Ook heeft Delta Holidays diverse één daagse tours die u kunt boeken als transfer en waar u onderweg diverse mogelijkheden heeft om diverse bezienswaardigheden en natuurparken te gaan bezoeken. Ook kan ik voor u een transfer boeken van alle luchthavens naar uw hotel.

EXCURSIES

Centraal Vietnam Excursies

3 tours

Excursies Phnom Penh

2 tours

Excusies Siem Reap

2 tours

Noord Vietnam excursies

1 tour

Zuid Vietnam excursies

2 tours

Download nu gratis: Hét Azië e-book!

Mijn favoriete bestemming(en)(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.