fbpx

Bouwstenen reis

BOUWSTENEN AZIË

Met de bouwstenen van nieuwe plekjes ontdekken? Zelf uw reis samenstellen zonder het gedoe van alles zelf uitzoeken? Suggesties krijgen voor leuke tours en excursies? Ieder vakantieganger heeft andere wensen voor de invulling van zijn vakantie. Samen met u stel ik graag de ultieme vakantie-ervaring samen met de korte tours van Delta Holidays. Een combinatie van natuur, een vriendelijke bevolking en het Aziatische eten of juist een combinatie van actief, luxe hotels en strand? Alles is mogelijk!

Een bouwsteen is een pakketje van een paar nachten in een hotel, homestay of een cruiseboot, een activiteit die u niet mag overslaan en vervoer met een privé chauffeur of gedeelde transfer. Deze bouwstenen kunt u ook weer aanvullen met leuke excursies ter plaatse om uw reis nog completer te maken.

Met de bouwstenen van Delta Holidays heeft u de mogelijkheid om zelf uw vakantie in te vullen en samen te stellen. Hier vindt u veel voorbeelden van bouwstenen in Vietnam, Laos, India en Cambodja.

Staat een tour of bestemming er niet bij? Of u wilt misschien net wat anders? Geen probleem, Delta Holidays heeft zeer flexibele opties om uw reis samen te stellen met zeer betrouwbare agenten op locatie. Ik hoor graag uw voorkeur, en help u graag met advies zodat ik samen met u uw ideale reis kan samenstellen.

Of wilt u juist alleen aan het begin starten met een hotel of korte tour en de rest zelf invullen? Ook dat is mogelijk bij Delta Holidays. In combinatie met minimaal 4 nachten verblijf kan ik ook voor u de vluchten boeken naar alle bestemmingen op de website!

Kort samengevat bevat een bouwsteen de volgende onderdelen:

  1. Hotelovernachtingen op basis van logies/ontbijt
  2. Vervoer met een privé chauffeur
  3. Bezienswaardigheden in een bepaald gebied of een bepaalde plaats
  4. Lokale gidsen
  5. Entree gelden

Optioneel kunt u bijboeken:

  1. Vliegtickets
  2. Extra maaltijden (bv, half pension of all-inclusive)

U kunt ook het maatwerkformulier invullen met al uw wensen en ik stuur u zo snel mogelijk een voorstel van een mooie reis toe! Hier zijn geen kosten aan verbonden en ik blijf u net zo lang nieuwe voorstellen sturen totdat de gehele reis naar wens is! Een tevreden klant staat voorop!

Vragen? Stuur mij gerust een email, bellen mag ook, dan ga ik u met plezier nog veel meer vertellen over de prachtige bezienswaardigheden.

BOUWSTENEN AZIË

Zuid Vietnam bouwstenen

6 tours

Sri Lanka korte tours

2 tours

Noord Vietnam korte tours

11 tours

Noord India korte tours

1 tour

Centraal Vietnam korte tours

4 tours

EXCURSIES AZIË

Zuid Vietnam excursies

2 tours

Noord Vietnam excursies

1 tour

Excusies Siem Reap

2 tours

Excursies Phnom Penh

2 tours

Centraal Vietnam Excursies

3 tours

VOORBEELDREIZEN

VIETNAM RONDREIZEN

3 tours

SRI LANKA RONDREIZEN

4 tours

Nepal Rondreizen

4 tours

LAOS RONDREIZEN

4 tours

India rondreizen

12 tours

Filipijnen rondreizen

6 tours

CAMBODJA RONDREIZEN

5 tours

Bhutan Rondreizen

4 tours

REIS OP MAAT AZIË

Download nu gratis: Hét Azië e-book!

Mijn favoriete bestemming(en)(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.