fbpx

Bouwstenen reis

Met de bouwstenen van nieuwe plekjes ontdekken? Zelf uw reis samenstellen zonder het gedoe van alles zelf uitzoeken? Suggesties krijgen voor leuke tours en excursies? Ieder vakantieganger heeft andere wensen voor de invulling van zijn vakantie. Samen met u stel ik graag de ultieme vakantie-ervaring samen met de korte tours van Delta Holidays. Een combinatie van natuur, een vriendelijke bevolking en het Aziatische eten of juist een combinatie van actief, luxe hotels en strand? Alles is mogelijk!

Een bouwsteen is een pakketje van een paar nachten in een hotel, homestay of een cruiseboot, een activiteit die u niet mag overslaan en vervoer met een privé chauffeur of gedeelde transfer. Deze bouwstenen kunt u ook weer aanvullen met leuke excursies ter plaatse om uw reis nog completer te maken.

Met de bouwstenen van Delta Holidays heeft u de mogelijkheid om zelf uw vakantie in te vullen en samen te stellen. Hier vindt u veel voorbeelden van bouwstenen in Vietnam, Laos, India en Cambodja.

Staat een tour of bestemming er niet bij? Of u wilt misschien net wat anders? Geen probleem, Delta Holidays heeft zeer flexibele opties om uw reis samen te stellen met zeer betrouwbare agenten op locatie. Ik hoor graag uw voorkeur, en help u graag met advies zodat ik samen met u uw ideale reis kan samenstellen.

Of wilt u juist alleen aan het begin starten met een hotel of korte tour en de rest zelf invullen? Ook dat is mogelijk bij Delta Holidays. In combinatie met minimaal 4 nachten verblijf kan ik ook voor u de vluchten boeken naar alle bestemmingen op de website!

Kort samengevat bevat een bouwsteen de volgende onderdelen:

  1. Hotelovernachtingen op basis van logies/ontbijt
  2. Vervoer met een privé chauffeur
  3. Bezienswaardigheden in een bepaald gebied of een bepaalde plaats
  4. Lokale gidsen
  5. Entree gelden

Optioneel kunt u bijboeken:

  1. Vliegtickets
  2. Extra maaltijden (bv, half pension of all-inclusive)

U kunt ook het maatwerkformulier invullen met al uw wensen en ik stuur u zo snel mogelijk een voorstel van een mooie reis toe! Hier zijn geen kosten aan verbonden en ik blijf u net zo lang nieuwe voorstellen sturen totdat de gehele reis naar wens is! Een tevreden klant staat voorop!

Vragen? Stuur mij gerust een email, bellen mag ook, dan ga ik u met plezier nog veel meer vertellen over de prachtige bezienswaardigheden.

KORTE TOURS & EXCURSIES

VIETNAM

Vietnam wordt ingedeeld in 3 gedeelten: Noord, Centraal en Zuid. Met afwisselende landschappen, cultuur en natuurmogelijkheden.

Lees verder

SRI LANKA

Strand en bezienswaardigheden zijn prima te combineren in Sri Lanka

Lees verder

INDIA

de korte tour in India is een prima start voor een verdere reis in de machtige land.

Lees verder

BOUWSTENEN AZIË