fbpx

Natuur Azië

MOOISTE NATUUR AZIË

Reizen door Azië wordt steeds populairder, want wie van reizen houdt, houdt er van om mooie plekken te zoeken, kennis te maken met andere culturen en indrukwekkende bezienswaardigheden opzoeken. Bij deze reizen hoort ook natuur. In de natuur komt u tot rust en omdat de natuur in Azië zo anders is dan in Europa, zult u uw ogen uitkijken want de natuur in Azië is prachtig, afwisselend en gevarieerd. De imposante bergen van de Himalaya, exotische witte zandstranden, mangrovebossen, het regenwoud, groene en gele rijstvelden, steile karstgebergten, theeplantages, de jungle met wilde dieren of de bijzondere leefgebieden van lokale (berg)stammen, in Azië vindt u het allemaal. Wat denkt u van een safari, ja want ook dat kan in Azië, in India, Sri Lanka en Nepal. Op ontdekking in de onbekende natuurgebieden van Cambodja, walvissen en dolfijnen spotten in Sri Lanka, de onderwaterwereld de Malediven, varen door de Mekong en Halong Bay in Vietnam, unieke natuurgebieden die ook vaak op de lijst van Unesco zijn opgenomen.

Een natuurreis in Azië is betoverend en zal een reis zijn waar u nog lang over na zult praten. Bij Delta Holidays vindt u alle informatie over de natuur, natuurparken en Unesco gebieden in Vietnam, Sri Lanka, Nepal, Cambodja en India, de mooiste landen van Azië. Want naast alleen kijken en genieten, zijn er ook heel veel mogelijkheden om actief deze parken te gaan ontdekken, zoals hiketochten, raften, met een zipline of per jeep op safari of per boot de oceaan op! Ook de onderwaterwereld in Azië is indrukwekkend. Prachtige koralen, scheepswrakken en de allermooiste vissen. In de Filipijnen is dit stukje natuur waanzinnig.

Laat mij uw interesses weten en ik maak graag een mooi voorstel voor u met de natuurparken die bij uw interesse passen. Laat u zich betoveren en imponeren door de waanzinnig mooie natuur in Azië?

MOOISTE NATUUR AZIË

NATIONALE PARKEN VIETNAM

30 nationale parken en diverse natuurwonderen. Vietnam heeft het allemaal!

Lees verder

NATIONALE PARKEN SRI LANKA

Van regenwoud, witte zandstranden en safari, in Sri Lanka vindt u het!

lees verder

NATIONALE PARKEN INDIA

Tijgers, nationale parken en Unesco natuurgebieden, India heeft deze variatie

Lees verder

NATIONALE PARKEN NEPAL

12 Nationale parken, waarbij Chitwan en Bardiya de bekendste zijn

Lees verder

NATIONALE PARKEN BHUTAN

Een land met 60 % beschermd natuurgebied

Lees verder

NATIONALE PARKEN CAMBODJA

Een land dat niet alleen bestaat uit tempels

Lees verder

REIZEN NAAR DE NATIONALE PARKEN IN AZIË

Vietnam nationale parken

18 tours

Sri Lanka Nationale Parken

4 tours

Nepal Nationale Parken

3 tours

India nationale parken

3 tours

Download nu gratis: Hét Azië e-book!

Mijn favoriete bestemming(en)(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.