fbpx

Ba Be National Park – 3 dagen

0
Prijs
Vanaf€205
Prijs
Vanaf€205
Boekingsformulier
Aanvraag formulier
Voor-en achternaam*
E-mailadres*
Uw aanvraag**
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
* Selecteer alle verplichte velden om door te gaan naar de volgende stap.

Offerte aanvragen

Aan wenslijst toevoegen

Adding item to wishlist requires an account

453
3 dagen
Beschikbaarheid: tot 31.12.2021
Hanoi
Ba Be National Park

BA BE

Bij de naam Ba Be Nationaal Park moet u denken aan weelderige bossen, sprankelende diepe meren met een uitzonderlijke diversiteit aan bijzondere vissen, mysterieuze grotten en valleien omringd met bergen van kalksteen die als bewakers waken over een verborgen natuurlijk koninkrijk. Tijdens deze reis wordt u meegenomen in het Ba Be Nationaal Park en ervaart u de gastvrijheid en het bijzondere culturele erfgoed dat Ba Be te bieden heeft.

BESTEMMING
 • Dau Dang, een klein afgelegen dorp liggend aan een rivier in het bos.
 • Pac Ngoi, een dorp van de etnische minderheid van de Tay, waar je echt de lokale gastvrijheid zult ervaren.
HOOGTEPUNTEN BA BE
 • Het grote Ba Be meer, parel van het nationale Park
 • Een weelderig groene natuur
 • Ervaar de rust van een prachtig park tijdens een mooie wandeling
 • Maak kennis met de lokale bevolking, kijk mee in hun dagelijkse leven en krijg een andere kijk op het leven.

PROGRAMMA

Dag 1 Hanoi - Ba Be National Park

Vroeg in de ochtend, om 07.00 uur wordt u opgehaald bij uw hotel in Hanoi. U laat Hanoi achter zich en via mooie, maar bochtige wegen gaat u richting Thai Nguyen City. De lunch is thuis bij een lokale familie. Na de lunch vervolgt u de weg in noordelijke richting. Geniet ondertussen van de prachtige landschappen en neem een verfrissende duik in een van de meren die voor het officiële Nationale Park liggen.

Halverwege de middag komt u aan in het Ba Be National Park. Als eerste wordt u naar de lokale familie gebracht waar u de komende nachten zult overnachten. Deze gastvrije en hartelijke familie behoort tot de Tay-stam, een van de etnische minderheden in Vietnam. Na deze kennismaking is het tijd om de benen te strekken en samen met de gids maakt u een wandeling in en rondom het kleine dorpje.

Maak kennis met de dorpsbewoners, neem een drankje of een ijsje uit de plaatselijke winkel of neem een verfrissende duik in de rivier die langs het huis van de familie loopt. De rest van de middag is ter vrije besteding. Het diner en overnachting vindtplaats bij de lokale familie.

Maaltijden: lunch en diner

Dag 2 Fietsen en avontuur op het Ba Be meer

Na een lokaal ontbijt, springt u op een eenvoudige fiets en gaat u op weg, vooral omhoog. Neem de tijd en als het niet lukt omdat de helling te steil is, loop dan rustig omhoog. Onderweg krijgt u een prachtig eerste aanblik op het meer, het grootste natuurlijke zoetwatermeer van Vietnam, een natuurlijke schoonheid, omringd door beboste kalkstenen bergen.
De fietstocht brengt u vervolgens naar een van de belangrijkste “scheepswerven” van het meer. Hier stopt u voor een drankje en krijg u de tijd om de omgeving in u op te nemen, te observeren en te genieten van de sereniteit van het meer terwijl kleine bootjes rondvaren op het meer.

Na deze stop gaat u ook aan boord van een klein bootje. De tocht gaat van zuid naar noord en ondertussen geniet u van de natuurlijke pracht van dit meer. Aan de noordkant vervolgt u de tocht op de Gam Rivier en legt u aan bij het afgelegen jungledorpje Dau Dang. Hier wordt u welkom geheten in het huis/restaurant van de heer en mevrouw Hien Thom, de eigenaren van het regionaal erkende “beste restaurant” van de provincie. Geniet tijdens de lunch van een lokaal drankje gemaakt van mais likeur. Na de lunch keert u terug naar de boot en gaat de tocht verder tot de Puong Grot. Hier komt u uit bij de verharde weg en gaat u op de fiets terug, via de hoofdingang van het Nationale Park en een weg naar beneden! Onderweg heeft u weer een prachtig uitzicht op het meer en passeert u het kleine dorpje Pac Ngoi.

Eenmaal terug in het dorp is het tijd voor een douche, diner en overnachting bij de lokale familie.

Maaltijden: ontbijt, lunch en diner

Dag 3 Ba Be National Park - Hanoi

Als u vroeg wakker wordt, hebt u nog voldoende tijd om nog een heerlijke, rustige wandeling te maken door het dorp, maar relaxen is natuurlijk ook een optie, voordat u halverwege de ochtend afscheid neemt van de lokale familie en begint aan de terugweg richting Hanoi. Onderweg is de lunch en aan het eind van de middag bent u terug in Hanoi.

Maaltijden: ontbijt en lunch

BELANGRIJKE INFORMATIE

TOERISME VOOR ONTWIKKELING

Ba Be National Park is het grootste natuurlijke zoetwatermeer in Vietnam met een uitzonderlijke diversiteit aan vis, Langursapen, meer dan 200 vogels en 350 soorten vlinders, geologische schatten en een eeuwenoud kalksteen bos. In parken als deze, is het heel erg belangrijk dat er geen verstoringen worden aangebracht in dit natuurlijke erfgoed door menselijk handelen. Delta Holidays ondersteunt daarom ook in samenwerking met haar lokale agent de diverse projecten om de lokale bevolking te helpen op een verantwoorde wijze het toerisme en hun economie te bedrijven. Proost en geniet, onder het genot van een glaasje mais likeur van de gastvrijheid van de lokale bevolking, de weelderige natuur en hun andere wijze van leven!

U kunt van deze trip ook een 4-daags arrangement maken door nog een excursie naar de Ban Gioc Watervallen bij te boeken.

VERBLIJF BA BE

U verblijft thuis bij een lokale familie in het Ba Ba nationaal Park. Dit is een traditionele woning op palen.

Uw slaapplek is voorzien van een dun matras, dekens, kussen en muskietennet. Het toilet is op internationale standaard en op een steenworp afstand van het hoofdgebouw.

INCLUSIEF / EXCLUSIEF

Inclusief

 • Verblijf bij een lokale familie op een slaapzaal met gedeelde badkamerfaciliteiten
 • Maaltijden volgens beschrijving
 • Activiteiten zoals beschreven
 • Tocht per sampan boot
 • Transfer naar Ba Be National Park in een transferbus met airconditioning en ervaren chauffeur
 • Engels sprekende gids
 • Entreegelden & lokale belastingen
 • Boottocht op het Ba Be meer

Exclusief

 • Drankjes, persoonlijke uitgaven en fooien
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Overnachting in Hanoi
 • Visum Vietnam
 • Toeslag hoogseizoen en feestdagen
PRIJS TOUR BA BE NATIONAL PARK

INDICATIEPRIJS 2021 (actuele prijs op aanvraag):

Prijs per persoon: € 205 euro bij minimaal 2 personen.

kinderen tot en met 11 jaar krijgen kinderkorting en indien u met meer personen reist, vraag dan om de aantrekkelijke extra kortingen.

Kaart

Foto's

ANDERE INTERESSANTE REIZEN

Noord Vietnam excursies

1 tour

Noord Vietnam korte tours

11 tours

Vietnam nationale parken

18 tours

Download nu gratis: Hét Azië e-book!

Mijn favoriete bestemming(en)(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.