fbpx

VAN HO CHI MINH NAAR DE MEKONG DELTA EN PHU QUOC – 2 DAGEN

0
Prijs
Vanaf€284
Prijs
Vanaf€284
Boekingsformulier
Aanvraag formulier
Voor-en achternaam*
E-mailadres*
Uw aanvraag**
De tour is nog niet beschikbaar.

Offerte aanvragen

Aan wenslijst toevoegen

Adding item to wishlist requires an account

130
2 dagen
Beschikbaarheid: op aanvraag
Ho Chi Minh City
Phu Quoc

Dompel onder in het dagelijkse leven van de Mekong-delta en eindig in stijl in het paradijs van Phu Quoc. Op de eerste dag maakt u kennis met de verschillende facetten van de regio. U reist door de minder bekende gebieden rondom Cai Be. Een grote diversiteit aan activiteiten houdt u volledig weg van de gangbare toeristische attracties. De reis bevat ook een bezoek aan de meest verbazingwekkende markt van de Mekong-delta, de Cai Rang drijvende markt waar honderden boten van alle soorten en maten allerlei soort koopwaar proberen te verkopen, van groente tot aan huishoudelijke attributen.

BESTEMMING
 • De Mekong Delta, het verhaal van een rivier.
HOOGTEPUNTEN
 • Cruise langs het doolhof van rivieren en kanalen en proef de levendige cultuur van deze rivierdelta.
 • Bezoek minder toeristische plekken zoals het landelijke Cai Thia
 • Cruise langs de grote drijvende markten van de Mekong
 • Eindig met vrije tijd op het strand van Phu Quoc Island
PROGRAMMA

DAG 1 HO CHI MINH CITY – CAI THIA – VINH LONG – CAN THO

U vertrekt rond 08.00 uur vanuit het hotel voor een twee en een half uur durende tour door de omgeving. U laat de toeristische trekpleisters achter u en reist naar gebieden waar nog weinig anderen zijn geweest. Rond 10.30 uur gaat u aan boord van een lokale boot en vaart u voor de eerste keer langs de oevers van de Mekong. Het is een korte vaart naar Hoa Loc waar de fietsen klaar staan. U fietst over nauwe fietspaden langs dorpen en plantages. De eerste stop is bij een huis waar ze rijstpapier maken, verder stopt u nog bij een familie voor een kopje thee en om heerlijk Vietnamees gebak te proeven. Hierna gaat u terug naar de boot en vaart u verder over de Mekong. Even later stapt u over op kleine roeiboten en vaart u door de kleinere grachten van de Mekong Delta en maakt u ook weer kennis met de lokale bevolking die hier woont. De lunch is bij een lokale familie en hier maakt u kennis met de lokale gerechten. Na de lunch heeft u vrij om in de weelderige tuin rond te lopen, de geschiedenis te leren kennen van de traditionele woning van de eigenaar.

In de middag vaar je verder naar Vinh Long en onderweg wordt er een paar keer gestopt om een aantal lokale “workshops’ te volgen. Om 16.00 uur is er dan een snelle transfer van de Vinh Long Pier naar Can Tho waar je incheckt in je hotel naar keuze. De rest van de avond is ter vrije besteding en kan je gebruiken om de “mega-stad” van de Mekong Delta te ontdekken, fietsend, wandelend of gewoon zittend opeen rustig plekje langs de rivier met een lekkere cocktail.

inbegrepen: lunch

DAG 2 CAN THO – PHU QUOC

Vandaag staat u vroeg op en verlaat u het hotel rond 05.30 uur met een ontbijtbox. U gaat richting de pier in Can Tho en start met een cruise richting de Cai Rang drijvende markt, de grootste en meest kleurrijke markt van de Mekong Delta. Voel u vrij om foto’s te maken en te onderhandelen terwijl de boot langzaam langs de markt drijft. Op de markt vindt u een grote diversiteit aan lokale producten, een indruk die je niet snel zult vergeten. U gaat aan land, en hier heeft u wat vrije tijd om de omgeving te verkennen en een lokale vismarkt te bezoeken. Daarna is er nog tijd over en kunt u een wandeling maken over bruggetjes en langs beekjes, boerderijen, huizen van het nabij gelegen dorp en langs de boomgaarden met tropisch fruit. Breng ook een bezoek aan een noodle workshop.

Hierna gaat u met de auto richting Rach Gia. Hier geniet u van een snelle lunch voordat u aan boord gaat van de ferry naar Phu Quoc voor een welverdiende strandverlenging.

De tour eindigt hier maar uiteraard zijn we je graag van dienst bij het boeken ven een resort op het eiland en het organiseren van de terugreis naar Ho Chi Minh City.

Inbegrepen: ontbijt, lunch

VERBLIJF

ACCOMMODATIE KEUZE:

Superior

Can Tho: Hau Giang hotel

Deluxe

Can Tho: Victoria Can Tho hotel (Superior)

INCLUSIEF / EXCLUSIEF

INCLUSIEF

 • Maaltijden volgens beschrijving
 • Verblijf in genoemde accommodatie(s)
 • Entreegelden
 • Engels sprekende gids
 • Onuitwisbare herinneringen
 • Lokale belastingen
 • Ferry ticket van rach Gia naar Phu Quoc met de Super Dong Hydrofoil
 • Bootcruise, tocht met de sampan en fietstochten

EXCLUSIEF

 • Persoonlijke uitgaven en fooien
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Hoogseizoenstoeslag (feestdagen en evenementen)
 • Visum
 • Cameravergoedingen
 • Bijdrage Calamiteitenfonds
 • Overnachtingen in Ho Chi Minh City en Phu Quoc
PRIJS

PRIJZEN GELDIG TOT 31-12-2019 bij een bezetting van minimaal 2 personen:

Prijs per persoon: € 284

toeslag 1 persoonskamer: € 18

Kinderkorting en met meer personen? Stuur een mail naar info@delta-holidays.nl voor de mogelijkheden.

KAART

FOTO'S