fbpx

Rondreis India – Northeastern Delights – 13 dagen

0
Prijs
Vanaf€2,263
Prijs
Vanaf€2,263
Boekingsformulier
Aanvraag formulier
Voor-en achternaam*
E-mailadres*
Uw aanvraag**
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Selecteer een Pakket
 • Deluxe hotels2 personen
 • Eerste klas Hotels2 personen
 • Standaard Hotels2 personen

Offerte aanvragen

Aan wenslijst toevoegen

Adding item to wishlist requires an account

579
13 dagen
Beschikbaarheid: 01.11.21 - 01.04.22
Delhi
Kaziranga, Sundarbans en Kolkata (Calcutta)

Een unieke reis in het Noord-oosten van India, waar u reis kunt maken naar een nog onbekend gebied in India. Breng een bezoek aan diverse nationale parken, en misschien staat u oog in oog met tijgers, neushoorns en vele andere wilde dieren, mediteer is een heus Bhutaans klooster en combineer dit met een citytour in Delhi en Calcutta. Een bijzondere reis in het noordoosten van India.

KAZIRANGA NATIONAL PARK & SUNDARBANS NATIONAL PARK

 

BESTEMMING

 • Delhi, de hoofdstad van India
 • Kaziranga National Park, het park dat bekend staat om zijn neushoorns
 • Kalimpong, met de Thongsa Gompa, het oudste Bhutanese klooster in dit gebied
 • Calcutta, de stad van Moeder Theresa
 • Sunderbans, het gebied dat bekend staat om een grote populatie tijgers
 • Dayapur, lokale bevolking van de Sunderbans

HOOGTEPUNTEN

 • De bijzondere gebouwen en tempels van Delhi
 • Een uniek klooser in Kalimpong ter ere van Lord Boeddha
 • De neushoorns van Kaziranga
 • De tijgerpopulatie van de Sunderbans
 • Rijke en gevarieerde flora en fauna
 • De stad van Moeder Theresa, Calcutta (Kolkata)

PROGRAMMA

Dag 1 Aankomst Delhi

Bij aankomst op de luchthaven van Delhi wordt u welkom geheten door een vertegenwoordiger van Delta Holidays en volgt een transfer naar uw hotel. Rest van de dag is ter vrije besteding zodat u kunt bijkomen van de reis en kunt wennen aan het klimaat en het tijdsverschil. 

Dag 2 Delhi

Na het ontbijt, volgt een volledige dag tour door Old & New Delhi.

Oud Delhi, is een ommuurde stad. Hier gaat u langs het Rode Fort, wat het meest weelderig fort en paleis is uit het Mughal Rijk. Hierna gaat u naar het Raj Ghat, de gedenkplaats van Mahatma Ghandi en volgt een bezoek aan de Jama Masjid, de grootste moskee in India. Oud Delhi wordt afgesloten met Chandni Chowk, de bruisende en kleurrijke markt van de oude stad. (Het Rode Fort is gesloten op maandag!).

In de middag brengt u een bezoek aan New Delhi. De rondleiding door New Delhi bevat een bezoek aan Humayun’s Tomb, dit is een grootschalig grafmonument in Delhi dat tussen 1562 en 1571 werd gebouwd als laatste rustplaats voor de tweede heerser van het Mogolrijk, Humayun († 1556). De in rood zandsteen opgetrokken tombe ligt in het midden van een tuin, aangelegd volgens het Perzische chahar bagh-patroon en deze tombe wilden ze verfijnen tot de pracht van de Taj Mahal. Het complex werd in 1993 door UNESCO op de Werelderfgoedlijst geplaatst. Hierna brengt u een bezoek aan de Qutab Minar, 72 meter hoog en een van de meest perfecte torens in de Perzische wereld en een van de beste voorbeelden van de Islamitische cultuur in India. De ijzeren pilaar heeft de grillen van het weer al meer dan 1500 jaar overleefd. De bouw van de toren begon in 1193 onder Qutb-ud-din Aybak, de eerste islamitische heerser over Delhi. De toren werd uiteindelijk pas in 1368 voltooid. De verschillen in architectonische stijl zijn duidelijk te zien.
Door UNESCO werden de toren en de erbij behorende monumenten in 1993 tot werelderfgoed verklaard. Hierna volgt nog een rit door de ambassadewijk en langs de diverse overheidsgebouwen (1921-1930).

Hierna gaat u terug naar het hotel en is de rest van de dag ter vrije besteding.

Dag 3 Delhi - Guwahati (vlucht) - Guwahati - Kaziranga National Park (auto)

(vluchtduur: 2 uur en 25 minuten, auto: 220 km - 4,5 uur rijden)

Na het ontbijt volgt de transfer naar de luchthaven van Delhi voor de vlucht naar Guwahati. Na aankomst is er een transfer naar Kaziranga National Park, waar u bij aankomst incheckt bij uw hotel.

Het Nationaal park Kaziranga is een nationaal park in de Indiase deelstaat Assam en wereldberoemd vanwege de Indische neushoorn. Hier woont ruim 75 % van deze populatie. Het park werd geopend als reservaat in 1905 is 430 km² groot. Het park maakt deel uit van de Wereld Natuur Erfgoedlijst en staat hier sinds 1985 op. Het ligt aan de zuidelijke oever van de rivier de Brahmaputra en is een van de oudste parken van Assam.
In het park leven zo’n 15 diersoorten die op de lijst van bedreigde diersoorten staan. Zo zijn er de Indische neushoorns, wilde Aziatische waterbuffel en moerasherten. Andere grote herbivoren zijn de Aziatische olifanten, Indische bisons en paardenherten. Kleinere herbivoren zijn de Indische muntjakken, wild zwijnen en varkensherten. Ongeveer 57% van de wereldpopulatie wilde waterbuffels leeft ook in het park. Ook huisvest het park zo’n 400 soorten vogels. In de rivieren zwemt ook de bedreigde Gangesdolfijn. Er is geen garantie welke dieren u tegenkomt in Kaziranga maar het is altijd een geweldige ervaring.

LET OP: het park is alleen geopend van 1 november tot 30 april!

Dag 4 Kaziranga National Park

Heel vroeg in de ochtend gaat u op olifantensafari in het centrale gebied van het park. De safari duurt ongeveer 45 minuten en is de beste manier om de wilde dieren in het Kaziranga National Park te zoeken. In de vroege ochtend heeft u de grootste kans om kuddes Indische olifanten en de eenhoornige neushoorns op zeer korte afstand te spotten. Een safari in het Kaziranga National Park maakt uw reis onvergetelijk.

Daarna volgt een jeepsafari door Burapahar, het centrale gedeelte van het park. Uniek aan dit gedeelte zijn de zgn. hoefijzermeren, de savanne bossen en bossen op moerassige gronden. Ook spot u hier bijzondere zoogdieren en vogels, zoals blauw-baard-bijeneter, de dubbelhoornige neushoornvogel en de rosse specht.
Al rijdend door dit deel van het park en krijgt u een mooi beeld van de neushoorn bij het oversteken in de moerassen en tussen het hoge gras. De vroege ochtend is ook goed voor het maken van foto’s van neushoorns in de mist.

Deze jeep safari is alleen toegestaan op vooraf aangewezen gebieden en dat zijn op dit moment vier gebieden:
• Mihimukh in het centrale gedeelte bij Kohora
• Bagori in het westelijke gedeelte bij Bagori
• Agaratoli in Oostelijk gedeelte in Agaratoli
• Ghorakati in het Burapahar gedeelte bij Ghorakhati

De olifantensafari duurt ongeveer 45 minuten en hiervoor zijn twee keuzes:
• Van 05.30 uur tot 06.30 uur
• Van 06.30 uur tot 07.30 uur

Ook voor de jeepsafari zijn er twee mogelijkheden:
• Entree tussen 07.00 uur en 09.30 uur, bezoek tot 12.00 uur
• Entree tussen 13.30 uur en 15.00 uur, bezoek tot zonsondergang

BELANGRIJK OM TE WETEN:
• De olifantensafari wordt voor buitenlandse toeristen alleen gehouden op Kaziranga Range, Kohora, het centrale gedeelte.
• De toewijzing van een rit per olifant wordt geregeld door de bosafdeling van het Kaziranga National Park. Deze tickets worden alleen uitgegeven op de avond vóór de olifantenrit vanaf 19.30 uur. De agent van Delta Holidays zal zijn uiterste best doen om deze te reserveren, maar kan niet garanderen of het lukt.

Dag 5 Kaziranga National Park

Na het ontbijt brengt u een bezoek aan het oostelijke gedeelte van het park per jeep. Deze Oost-Range is goed voor het spotten van watervogels, zoals de Indische gans, Bronskop eenden, Grijskopkievitten en de grijze pelikanen. Een kolonie van ongeveer 200 paren van deze bedreigde soorten hebben zich genesteld in de subtropische bombaxbomen die zich in dit park bevinden.

Na de lunch is er een optie om het Westelijke gedeelte per jeep te verkennen. Dit gebied heeft de hoogste bevolkingsdichtheid aan Neushoorns. Het is ook goed voor het spotten van weidevogels en roofvogels, zoals moeras frankolijn uit de fazantenfamilie en de witbandzeearend. Indiase Otters worden soms al vissend gespot in de hoefijzervormige meren.

Dag 6 Kaziranga - Guwahati (auto), Guwahati - Bagdora (vlucht), Bagdora - Kalimpong (auto)

Auto 1ste traject: 220 km, 4,5 uur rijden, vlucht: 1 uur, auto 2de traject: 90 km, 3 uur rijden)

Na het ontbijt volgt de transfer naar de luchthaven van Guwahati voor de vlucht naar Bagdogra. Bij aankomst is er een transfer naar Kalimpong, waar u incheckt bij uw hotel voor de overnachting.

 

Dag 7 Kalimpong

Na het ontbijt brengt u een bezoek aan Thongsa Gompa, het oudste Bhutanese klooster in het gebied dat werd opgericht in 1692 onder leiding van de Bhutaanse koning. Het is een geweldige plek om te mediteren en serene sfeer te ervaren, waar eigenlijk alle toeristen voor komen. Het oorspronkelijke klooster werd verwoest door de Gorkha-soldaten nadat ze in Sikkim al heel veel hadden verwoest tijdens de komst van de Britten. Het nieuw gebouwde klooster dat u zult zien is een bijdrage van de lokale bevolking gebouwd op de plek van het oorspronkelijke klooster. Dagelijks vinden hier activiteiten plaats die gericht zijn op de verheffende spiritualiteit en mediteren. Ook wordt er gebeden door de monniken om hun eerbetoon en liefde aan Lord Boeddha te tonen. Elk deel van de Gompa is toegankelijk voor de toeristen en deze Gompa fungeert als een belangrijke attractie voor hen.

De verjaardag van Buddha op 12 mei, de Buddha Purnima, trekt elk jaar een groot aantal mensen naar dit klooster. In de boeddhistische geschriften wordt het getal 108 als heilig beschouwd omdat het de grondslag is van alle negen planeten en de twaalf maanden van het jaar. Thongsa Gompa is hier een uitzondering op, omdat het klooster geen 108 gebed drums heeft, maar 219, wat zeer ongebruikelijk is. De bovenste verdieping heeft nieuwe kleurrijke fresco’s, maar die op de begane grond zijn vervaagt.

Hierna brengt u een bezoek aan het Tharpa Choling klooster, tegenwoordig ook deels een verzorgingshuis. Het Tharpa Choling Klooster is een Gelugpa klooster, gelegen op de heuveltop in Kalimpong in West-Bengalen, India. Het klooster werd gesticht door Domo Geshe Ngawang Rinpoche Kalsang in 1912. Geschiedenis zegt dat Domo Geshe Rinpoche in Kalimpong woonde in 1906, toen hij naar India kwam om een bedevaart en geneeskrachtige planten uit India, Nepal en Bhutan te verzamelen. Op verzoek van de Tibetaanse kooplieden en sommige Bhutanese leiders woonde hij in Kalimpong en vestigde daar dit klooster. Het Gaden Tharpa Choling klooster is een niet-rendabele ontwikkelingsorganisatie welke in 1961 is geregistreerd door de West-Bengaalse Societiet.

Dag 8 Kalimpong - Siliguri (auto), Siliguri - Kolkata (Calcutta) (trein)

(auto: 75 km - 2 uur rijden, trein: vertrek 07.50 a. 19.25)

Vroeg in de ochtend is er een transfer naar Siliguri voor de treinreis naar Kolkata (Calcutta). Bij aankomst check u in bij het hotel voor de overnachting.

Dag 9 Kolkata (Calcutta)

Na het ontbijt volgt een dagexcursie in de stad per metro. “Fascinerend”, “overweldigend”, “groots”, dat is wat Calcutta zeer regelmatig oproept bij de toeristen, want het heeft een aantal steden in een. Een kloppende industriële stad, een rivierhaven en een artistiek zenuwcentrum van literatuur, muziek en schilderkunst. Tot 1911 was Calcutta de hoofdstad van India, nu is het een mierenhoop van allerlei soorten mensen, dieren en voertuigen dat een bezoek aan de stad tot een unieke ervaring maakt.

Tijdens de excursie bezoekt u het Victoria Memorial, een overblijfsel uit het koloniale tijdperk en is een van de bekendste bezienswaardigheden in Calcutta. Het enorme marmeren paleisachtige monument is gebouwd tussen 1906 en 1921 ter nagedachtenis aan de Britse koningin Victoria (1819-1901). De bouwstijl is een mix van Italiaanse renaissance en Indo-Saracenic, een architectuurstroming uit de Brits-Indiase tijd. Het prachtige gebouw is omringd door zorgvuldig aangelegde tuinen en was een belangrijk symbool van de Britse Raj. Tegenwoordig is het Victoria Memorial Hall een museum en ontdekt u alles over de geschiedenis van Calcutta en het Britse koloniale verleden. Het heeft een opmerkelijke verzameling schilderijen, wapens, textiel, munten en historische foto’s. U vindt er ook enkele persoonlijke bezittingen van koningin Victoria, waaronder haar bureau, haar stoel en haar plakboeken. In de avond is er bij het gebouw regelmatig een licht- en geluidshow over Calcutta, in zowel het Engels als het Bengaals.

Let op: De Victoria Memorial Hall is op maandag gesloten.

Hierna brengt u een bezoek aan de Kali tempel, een hindoe tempel gewijd aan de hindoegodin Kali en het Marble Palace. Dit is een van de mooiste, zo niet vreemdste of elegante gebouwen in Calcutta. Het neoklassieke paleis is in 1835 gebouwd door Rajendra Mullick, een rijke Bengaalse zakenman, kunstliefhebber en filantroop. Bij de bouw werd kwistig gebruik gemaakt van 26 verschillende soorten Italiaans marmer, vandaar ook de naam het marmeren paleis. Het paleis is van binnen ingericht met antieke Victoriaanse meubels, grote kroonluchters en spiegels, westerse beeldhouwkunst en schilderijen van Europese en Indiase kunstenaars. Buiten is een mooie tuin met beelden van beelden van leeuwen, Boeddha, Christopher Columbus, Jezus, de Maagd Maria, en hindoeïstische goden. Andere bezienswaardigheden die ook bezocht worden zijn de Jain tempels, de belur Math tempel, een tempel van de Ramakrishna-beweging. De tempel is opmerkelijk vanwege zijn architectuur die hindoeïstische , christelijke en islamitische motieven combineert als een symbool van eenheid van alle religies.

Ook de Vidyasagar Setu en Rabindra Setu, Howrah Bridge over de Hoogly rivier, welke door de Britten werd gebouwd tussen 1936 en 1943 en zijn een van de bekendste iconen van Calcutta. De hoge vrijdragende stalen brug, geconstrueerd zonder bouten en moeren, verbindt Kolkata met de voorstad Howrah en zijn bruisende treinstation en fungeert als toegangspoort naar het noordoosten van India. Het is een van de drukste bruggen ter wereld: elke dag steken meer dan 2 miljoen mensen de brug over. Een brug met acht rijstroken breed, chaotisch verkeer van auto’s, bussen, scooters, riksja’s, fietsen en handkarren. De autoweg wordt geflankeerd door twee dunne loopbruggen, wat een geweldige manier is om te kijken naar de mensen op de Howrah Bridge en de vissersboten, veerboten en stoomboten op de rivier.

Fort William en de Nakhoda Moskee staan ook nog op de lijst.

Dag 10 Calcutta - Gothkhali Jetty (auto), Gothkhali Jetty - Sundarbans (boot)

auto: 115 km - 3 uur rijden, boot: 2 uur

Transfer van Calcutta naar Gothkhali Jetty waar u aan boord gaat van een exclusieve boot om mee te varen over de rivieren Gömör, Durgadhwani en Pitchkhali. Langs de oevers ligt Sunderban Tiger Camp. Bij aankomst wordt u begroet door het team van de Tiger Camp checkt u in bij uw cottage, gevolgd door een warme lunch.

In de middag beleeft u de ware “Sundarbanservaring”, tijdens een bezoek aan het geboortedorp van Dayapur. U zult vele prachtige bezienswaardigheden tegenkomen over de levensstijl, lokale ambachten, keukens, en de manier van leven van deze lokale bevolking. Let ook op de inheemse landbouwmethoden en hoe de huizen met kleine ingangen volledig zijn gemaakt van modder. De tocht gaat door het dorp langs de markt en eindigt in het resort voor een drankje, gevolgd door een diner.
Na de terugkeer uit het dorp kunt u ook een kijkje nemen bij de uitkijktoren in het resort om vogels te observeren binnen het resort. Het Sunderban Tiger Camp huisvest tot op heden 64 soorten vogels).

In de avond bekijkt u een film over tijgers en wordt er een warm diner bereid van verse groenten van de boerderij, geserveerd in de Fisherman’s Wharf eetzaal, waar verschillende instrumenten te zien zijn die worden gebruikt door de lokale bevolking om vis te vangen.

Dag 11 Sundarbans National Park

Het Sunderbans National Park bevindt zich aan de zuidoostelijke punt in de deelstaat West-Bengalen. Het kreeg zijn naam van een van de mangrove planten bekend als Sundari (Heritiera Minor). De Sundarbans maken deel uit van ’s werelds grootste delta gevormd door de rivieren de Ganges, Brahmaputra en Meghna. Sundarban is een uitgestrekt gebied van 4262 km2 km in India alleen al, met een nog groter gedeelte in Bangladesh. Het park is omgeven door mangrovebossen. Het kerngebied van het park heeft zijn eigen natuurlijke grenzen met de rivier de Matla in het westen, de rivier Haribhanga in het oosten en de rivieren Netidhopani en Gosba in het noorden.

De vier nationale parken van Sundarbans zijn samengevoegd omdat ze allemaal dezelfde kenmerken delen van het ecosysteem, de mangrove. De belangrijkste attracties van de Sunderbans zijn het Tiger Reserve Forest, waarvan de delta grote reptielen herbergt, zoals de varanen, krokodillen en schildpadden. Voor deze dieren is een natuurbeschermingsprogramma opgesteld in dit park, want het luipaard, de Indische neushoorn, de Javaanse neushoorn, de moerasherten en de waterbuffel zijn in de afgelopen decennia allemaal lokaal uitgestorven in deze delta.

Vroeg in de ochtend is er een spannende boottocht richting de Dobanke Uitkijkpost en bekijkt u het Sunderban Tiger Reserve Forest doormiddel van een tocht door kanalen, dichte bossen en talrijke rivieren. U nuttigt het ontbijt aan boord. Bij de Dobanke uitkijkpost is er een canopy walk in het bos (een brug met een beschermend traliewerk). Deze wandeling is ongeveer een halve kilometer lang en op een hoogte van ongeveer 6 meter boven de grond. U brengt ook een bezoek aan het revalidatiecentrum van de gevlekte herten voordat de cruise u via Matla Sea Face (het punt waar u de Golf van Bengalen kunt zien) terugbrengt naar het Sunderban Tiger Camp voor de lunch.

Na de lunch bezoekt u Pakhiralay Island, op ongeveer een half uur varen van het resort.

Dag 12 Sundarbans - Gothkhali Jetty (boot), Gothkhali Jetty - Kolkata (Calcutta) (auto)

(boot: 2 uur, auto: 115 km - 3 uur rijden)

Terwijl u wakker wordt met het getjilp van vogels, wordt er aangebeld voor een warme kop thee die wordt geserveerd op uw balkon. Vanuit de cottage heeft u zicht op de vele vogels in de fruitbomen in de buurt. Het ontbijt word opnieuw geserveerd tijdens een ochtendcruise van het Sunderban Tiger Reserve op weg naar de Sudhayakhali Watchtower. Loop door de gekooide promenades naar de uitkijktoren, op zoek naar de ongrijpbare tijger. Houd ondertussen een blik op de zoetwatervijver waar u herten kunt zien drinken of een watervaraan die geniet van de zon, apen en wilde zwijnen kunt u hier ook spotten.

Cruise terug naar Sunderban Tiger Camp voor een vroege lunch vervolgens reist u terug naar Gothkhali voor een transfer naar Calcutta.

Bij aankomst checkt u in uw hotel en is de rest van de dag ter vrije besteding.

Dag 13 Naar de luchthaven van Kolkata (Calcutta)

Afhankelijk van de vertrektijd van uw vlucht, volgt nog een transfer naar de luchthaven van Kolkata. U kunt ook kiezen om nog een aantal dagen te verlengen in Kolkata, door te vliegen naar een strandbestemming of terug naar huis.

BELANGRIJKE INFORMATIE
 • Het Kaziranga National Park is alleen geopend van 1 november tot en met 30 april
 • De olifantensafari in Kaziranga wordt voor buitenlandse toeristen alleen gehouden op Kaziranga Range, Kohora, het centrale gedeelte.
 • De toewijzing van een rit per olifant wordt geregeld door de bosafdeling van het Kaziranga National Park. Deze tickets worden alleen uitgegeven op de avond vóór de olifantenrit vanaf 19.30 uur. De agent van Delta Holidays zal zijn uiterste best doen om deze te reserveren, maar kan niet garanderen of het lukt.
VERBLIJF

DELUXE HOTELS:

Delhi: Le Meridien (deluxe kamer)

Kaziranga National Park: Iora – The Retreat (deluxe cottage met airco)

Kalimpong: Mayfair Himalayan hotel (executive kamer)

Calcutta (Kolkata): The Park (deluxe kamer)

Sunderbans: Sunderban Tiger Camp (cottage)

 

EERSTE KLAS HOTELS

Delhi: The Royal Plaza (deluxe kamer)

Kaziranga National Park: Iora –The Retreat (deluxe cottage met airco)

Kalimpong: Silver Oaks (deluxe kamer)

Calcutta (Kolkata): Peerless Inn (superior kamer)

Sunderbans: Sunderban Tiger Camp (cottage)

 

STANDAARD HOTELS

Delhi: Regent Intercontinental (deluxe kamer)

Kaziranga National Park: Iora –The Retreat (deluxe cottage met airco)

Kalimpong: Silver Oaks (deluxe kamer)

Calcutta (Kolkata): The Elgin Fairlawn (standaard kamer)

Sunderbans:  Sunderban Tiger Camp (cottage)

INCLUSIEF / EXCLUSIEF

Inclusief

 • Maaltijden op basis van logies/ontbijt, Kalimpong en Kaziranga zijn op basis van volpension
 • Verblijf in genoemde accommodatie(s)
 • Entreegelden voor de monumenten en de parkentreegelden
 • Engels sprekende gids
 • Twee binnenlandse vluchten (Delhi - Guwahati en Guwahati - Bagdora)
 • Lokale belastingen
 • Asssistentie bij alle transfers bij de luchthavens, hotels en treinstations.
 • Vier jeepsafari's gedeeld met andere bezoekers
 • Verblijf in Sunderbans is op basis van het Jungle-plan: volpension en een safari
 • Treinkaartje 2de klasse trein Siliguri naar Calcutta (Kolkata)

Exclusief

 • Persoonlijke uitgaven en fooien
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Hoogseizoenstoeslag (feestdagen en evenementen)
 • Visum India
 • Cameravergoedingen
 • Bijdrage Calamiteitenfonds & SGR
 • Niet genoemde maaltijden
 • Intercontinentale vluchten
PRIJS

STERK VERLAAGDE PRIJZEN:

Prijzen geldig voor vertrekken tussen  1 november 2021 en 1 april 2022 (met uitzondering van 20 december 2021 – 10 januari 2022)

Deluxe Hotels: € 2519 per persoon

Eerste klas hotels: € 2345 per persoon

Standaard hotels: € 2263 per persoon

Genoemde prijzen zijn inclusief twee binnenlandse vluchten: Delhi -Guwahati (vluchtprijs ovb: € 85) en Guwahati – Bagdora (vluchtprijs ovb € 83). Mogelijk zijn toeslagen mogelijk indien de goedkoopste tarieven niet meer beschikbaar zijn.

Prijs voor vertrekken tussen 20 december 2021 en 10 januari 2022 is op aanvraag!

Tussen 1 mei en 1 november van elk jaar bied ik deze reis niet aan, omdat het Kaziranga National Park in deze periode gesloten is.

KAART

FOTO'S

ANDERE INTERESSANTE REIZEN

Zuid India rondreizen

3 tours

West India Rondreizen

2 tours

Rajasthan rondreizen

4 tours

Oost India Rondreizen

1 tour

Noord-Oost India rondreizen

1 tour

Noord India rondreizen

6 tours

Centraal India rondreizen

1 tour

Download nu gratis: Hét Azië e-book!

Mijn favoriete bestemming(en)(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.