fbpx

Ladakh, dak van de wereld – 14 dagen

0
Prijs
Vanaf€1,638
Prijs
Vanaf€1,638
Boekingsformulier
Aanvraag formulier
Voor-en achternaam*
E-mailadres*
Uw aanvraag**
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
De tour is nog niet beschikbaar.

Offerte aanvragen

Aan wenslijst toevoegen

Adding item to wishlist requires an account

566
14 dagen
Beschikbaarheid: 01.06.21- 30.09.21 (overige maanden dicht)
Delhi
Ladakh / Leh

Een zeer bijzondere reis naar het ‘dak van de wereld’, want Leh is een van de hoogst gelegen steden ter wereld, op een hoogte van 3500 meter. De streek komt recht uit een sprookje. Een plek met paarse bergen, waar er iets nieuws te zien valt achter elke bocht in de weg. Het landschap is bezaaid met witte Chortens (kleine stoepa’s gebouwd door de lokale bevolking), azuurblauwe meren en woestijnen geflankeerd door ruwe bergen. Deze indrukken gecombineerd met prachtige kloosters, adembenemende vergezichten en de vriendelijke locals, maakt deze reis tot een hele unieke en bijzondere reis!

LADAKH REIS

BESTEMMING

 • De zeer bijzondere en gevarieerde Gompa's in Ladakh
 • Over de beroemde Manali - Leh snelweg
 • Leh, een van de hoogst gelegen hoofdsteden ter wereld
 • Dharamshala, de woonplaats van de Dalai Lama

HOOGTEPUNTEN

 • De unieke gompa's van de diverse Boeddhistische sekten
 • de warmwaterbronnen van Vashist
 • Overnachten een in tentenkamp
 • Zeer gevarieerd bezoek aan Gompa's, kloosters, musea en kleurrijke bazaars
 • Panoramische uitzichten op besneeuwde bergtoppen

PROGRAMMA

Dag 1 Aankomst Delhi

Bij aankomst, na het passeren van immigratie en douane, wordt u opgewacht door onze agent en naar uw hotel gebracht. De rest van de dag is ter vrije besteding om rustig bij te komen van de reis. De check-in is vanaf 12.00 uur.

Dag 2 Delhi - Leh

(vliegen 1 uur en 15 minuten)

Vroeg in de ochtend, wordt u naar de luchthaven van Delhi gebracht voor uw vlucht naar Leh, bij aankomst wordt u opgewacht en naar uw hotel gebracht. Hier kunt u rustig acclimatiseren, want Leh ligt op een hoogte van ruim 3500 meter.

In de namiddag brengt u een bezoek aan Shanti Stoepa van Ladakh wat gelegen is op de heuvel bij Changspa en makkelijk te bereiken is vanaf het Fort Road. De stoepa werd gebouwd door een Japanse boeddhistische organisatie, bekend als ‘De Japanners voor Wereldvrede’. Het doel achter de bouw van de stoepa was ter herdenking van 2500 jaar boeddhisme en om de wereldvrede te bevorderen. Zijne Heiligheid de Dalai Lama is ingewijd in de Shanti Stoepa in het jaar 1985.

Dag 3 Leh - Spituk - Phyang - Sankar - Leh

Na het ontbijt brengt u een bezoek aan de Gompa’s van Spituk, Phyang en Sankar. Een Gompa is een vesting die bedoeld is voor de boeddhistische leer. De vorm lijkt op een mandala met een centrale gebedsplaats.

SPITUK

Spituk ligt op 8 km van Leh en is een 15e-eeuws Tibetaans klooster, dat als het ware hangt onderaan de kanten van een steile heuvel en omringd is door een cluster van boerderijen en waterrijke gebieden, het totaalplaatje is meer dan schilderachtig want vanaf hier heeft u een met schitterend uitzicht over de toppen van de Tsemo Namgyal.
Spituk betekent “voorbeeldig” en tegenwoordig is het de thuisbasis van 100 monniken en een ontzagwekkend beeld van Mahakaal. Het gezicht van dit beeld wordt bedekt gehouden en onthuld tijdens het jaarlijkse festival van Spituk in januari. Het museum van dit klooster heeft een rijke collectie oude maskers, antieke wapens, andere iconen en talrijke Thangka’s. Ook is hier het graf van een zeer hoge reïncarnatie in de Gompa. De Gompa heeft drie kapellen, waarvan de hoogste, de Paldan Lumo tempel (Kali Mater), de meest indrukwekkende is.

PHYANG GOMPA 

Dit klooster is gesticht in 1515. Het is niet helemaal duidelijk wie deze Gompa heeft gebouwd, want er zijn een aantal chronologische problemen bij het vaststellen van gebeurtenissen in Ladakh in deze periode en er wordt aangenomen dat sommige namen zijn weggelaten uit de geschiedenis, hetzij uit fouten in het geheugen of de traditie, hetzij een weloverwogen poging om sommige gebeurtenissen waarvan men dacht dat ze beter waren vergeten, uit te roeien. Phyang bevat talrijke heilige heiligdommen in het klooster, fresco’s uit de koninklijke periode en een 900 jaar oud museum met een uitgebreide collectie van een aantal fijne Kasjmier bronzen beelden daterend uit de 14e eeuw, thangka’s (ambachtelijke kleden en tapijten), Chinees, Tibetaans en Mongoolse (vuur)wapens.

SANKAR GOMPA

Sankar Gompa ligt 3 km ten noorden van het centrum van de stad, is een van de meest toegankelijke kloosters in het centrum van Ladakh – vandaar de beperkte bezoektijden voor toeristen. Het klooster, een kleine onder Gompa van Spitok, wordt bemand door twintig monniken en is de officiële residentie van de Kushok Bakul, hoofd van de Gelugpa sekte. Deze residentie is voorzien van een glazen gevel. De top van het hoofdgebouw geldt als ereplaats, bekroond met een gouden torenspits en een “Dharma Chakra”, geflankeerd door twee herten. Ook is hier het indrukwekkende figuur van Chenrezig met 1.000 armen (allemaal met wapens) en 1.000 hoofden. Aan de muren zijn veelkleurige muurschilderingen.

Na deze 3 gompa’s gaat u terug naar uw hotel.

Dag 4 Leh - Shey - Thiksey - Hemis - Leh

Na het ontbijt gaat u een dagexcursie maken naar Shey, Thiksey en Hemis.

SHEY

Het paleis, nu grotendeels in ruïnes, werd eerst gebouwd in 1655, dichtbij Shey-dorp, door de koning van Ladakh, Deldan Namgyal, Het werd gebruikt als zomerverblijf door de koningen van Ladakh. Het Shey-klooster, staat binnen het paleiscomplex, werd ook gebouwd in 1655 in opdracht van Deldon Namgyal, ter nagedachtenis aan zijn overleden vader, Singay Namgyal. Het klooster staat bekend om zijn gigantische koper met een verguld gouden beeld van een zittende Shakyamuni-boeddha . Men zegt dat het het op één na grootste beeld is in Ladakh met een hoogte van ongeveer 17,5 meter.

THIKSHEY

Gelegen op 19 kilometer van Leh, spectaculair en meest indrukwekkende gompa. Ook deze gompa is gelieerd aan de Gelugsekte van het Tibetaanse Boeddhisme. Het klooster ligt op een hoogte van 3.600 meter in de Indusvallei . Het is een complex van twaalf verdiepingen en herbergt veel artikelen van boeddhistische kunst , zoals stoepa’s , standbeelden, thangka’s , muurschilderingen en zwaarden. Een van de belangrijkste aandachtspunten is de Maitreya- tempel die is geïnstalleerd ter herdenking van het bezoek van de 14e Dalai Lama aan dit klooster in 1970; het bevat een 15 meter hoog standbeeld van Maitreya, het grootste beeld in Ladakh, dat twee verdiepingen van het gebouw beslaat.

HEMIS

Dit is de rijkste, meest bekende en grootste gompa van Ladakh. Zijn populariteit komt voort uit het grote jaarlijkse festival gehouden in de zomer. Het festival is tevens de grootste thanka in Ladakh, dat eenmaal in de 12 jaar is. Op deze dagen verzamelen honderden pelgrims in Hemis om het te eren en te huldigen. Hemis werd gebouwd in 1630 tijdens het bewind van Sengg Namgyal, een illustere heerser van Ladakh. Het bloeide op onder de Namgyal dynastie, de royalty voorkeur voor de Drukgpasekte die het klooster beheerde. Het is verdeeld in een aula aan de rechterkant en de belangrijkste tempel aan de linkerkant. De hal, Dukhang, wordt ook gebruikt als een ‘groene kamer’ van de dansers tijdens het festival. De tempel staat bekend als Tshogkhang. De veranda’s hebben een overvloed aan fresco’s, waaronder het boeddhistische ‘Wheel of Life’ en de ‘Lords of the Four Quarters’ naast rijen gebedsmolens.

Hierna keert u terug naar het hotel.

Dag 5 Leh - Alchi - Likir - Lamayuru - Leh

Na het ontbijt brengt u weer een bezoek aan drie Gompa’s, deze keer Alchi, Likir en Lamayuru.

ALCHI

Gelegen op 70 kilometer van Leh, aan de oevers van de rivier de Indus. De Alchi Gompa dateert van meer dan duizend jaar terug (958-1055). Het complex bestaat uit vier afzonderlijke nederzettingen in het Alchi-dorp in de lagere regio Ladakh met monumenten uit verschillende perioden. Van deze vier gehuchten is het Alchi-klooster de oudste en beroemdste. Een van de muren is voorzien van duizenden miniatuur foto’s van de Boeddha. Drie grote felgekleurde beelden gemaakt van klei vormen het middelpunt van de bezienswaardigheid. Het is niet langer een actief religieus centrum maar wordt nog wel verzorgd door monniken van Likir.

LIKIR

gelegen op 52 kilometer ten westen van Leh, opgericht in de 11e eeuw na Christus en opnieuw gewijd aan een andere kloosterorde in de 15e eeuw na Christus, haar eerdere gompa werd vernietigd in een brand. De huidige gompa dateert uit de 18e eeuw. Vakmensen produceren uitstekende thanka’s, aarden potten en gesneden opklapbare houten krukjes. Het Majestueus gelegen, Likir met een spectaculair uitzicht en zijn prachtige reusachtige jeneverbes boom, één van de weinige overlevenden van zijn soort, staat op de binnenplaats van de gompa. Hoewel Likir relatief geïsoleerd is, was het ooit een van de belangrijke handelsroutes naar Leh.

LAMAYURU KLOOSTER

Gelegen op een hoogte van 3800 meter, spectaculair gelegen op een hoge uitloper boven een vreemd geerodeerd landschap, gelegen tussen Fotu-la en Khalsi en is een van de grootste en oudste Gompa’s in de regio Ladakh. Op dit moment wonen er ongeveer 150 monniken. Volgens de legende werd in de oudheid dit gebied bedekt door een meer. Op een dag voorspelde een kluizenaar dat er een klooster zou zijn en hij gooide rijst op de aarde, die automatisch de vorm aannam van een swastika (hakenkruis – yundrung), waar de naam vandaan komt (Yundrung Tharpaling Gompa). de gompa werd gebouwd door Rinchen Zangpo. Rinchen Zangpo heeft meer dan 100 kloosters gebouwd in West Tibet. Dit klooster is bekend om de sekte drigungpa. In de galerie van het klooster zijn op de muur 35 Boeddha’s geschilderd en in de kapel staat het beeld van Avlokiteshvara, deze is twee meter hoog en heeft 11 hoofden.

Hierna keert u weer terug naar uw hotel.

Dag 6 Leh - Stokpaleis - Leh

LEH STOK PALEIS

Na het ontbijt brengt u een bezoek aan het Stok Paleis. Stok of Stak, is een museum en gompa in het dorp met dezelfde naam, gelegen in de Indus-vallei op 17 kilometer ten zuidoosten van de hoofdstad van Ladakh, Leh. Stok is de huidige verblijfplaats van de voormalige Koninklijke familie van Ladakh en het museum bevat de heiligdommen, de kroon, ceremoniële kleding en sieraden van de Ladakhi koning.

MATHO KLOOSTER

Hierna vervolgt u de weg naar het Matho Klooster, of Matho Gompa. Matho ligt aan de voet van het Stokgebergte en is het enige klooster in Ladakh dat tot de Sakyapa-sekte behoort. Het heeft een klein museumpje met oude maskers en kostuums die tijdens de festivals worden gebruikt.
Boven in het klooster is de “Room of Oracles”. Deze ruimte is voor vrouwen verboden en ook foto’s maken is niet toegestaan. De vloer van de ruimte is bedekt met graan, om een goede oogst voor het komende jaar te garanderen. De muren van de pikdonkere ruimte zijn behangen met grootse en ijzingwekkende maskers.

Overnachting in hotel

Dag 7 Leh - Sarchu

(250 km - 6 uur rijden)

Na het ontbijt, vertrekt u naar de volgende bestemming: Sarchu (ook bekend als Sir Bhum Chun ). De reis langs de Manali-Leh-snelweg duurt normaal gesproken twee dagen, vandaar dat u hier een stop maakt om te overnachten. Een Indiaas legerkamp ligt in de buurt aan de oevers van de Tsarap Chu- rivier. De snelweg en het kamp zijn gesloten in de winter, omdat de sneeuw de weg blokkeert. Het tentenkamp ligt op een hoogte van 4290 meter.

Dag 8 Sarchu - Jispa

(80 km - 3 uur rijden)

Na het ontbijt, brengt u een bezoek aan Sarchu, een schilderachtig stadje gelegen op een hoogte van 4253 meter. Dit is het laatste punt op de Himachal-Ladakh grens en biedt een schitterend uitzicht op de besneeuwde bergen. De ongerepte natuurlijke schoonheid van Sarchu biedt een perfecte ambiance om wat tijd door te brengen weg van alle drukte van het stadsleven.

Na het bezoek aan Sarchu, gaat u door naar Jispa, welke op een hoogte ligt van 3200 meter.

Hier checkt u in het hotel en is de rest van de dag ter vrije besteding.

Dag 9 Jispa - Keylong - Manali

(140 km - 6/7 uur rijden)

Na het ontbijt gaat u richting Manali, wat op een hoogte van 3979 meter ligt. De route gaat via de Rohtang pass. Op 51 kilometer voor Manali gaat u richting Keylong. Onderweg heeft u een panoramisch uitzicht op spectaculaire bergen. De pas is geopend van juni tot oktober van elk jaar, hoewel trekkers eerder kunnen doorsteken. Het is de toegangspoort tot Lahaul Spiti, Pangi en Leh vallei. Net als de Zojila pas is dit een uitweg naar Ladakh. Er zijn prachtige bezienswaardigheden van gletsjers, pieken en de Chandra rivier stroomt beneden in het dal Lahaul. Hierna gaat u door naar uw hotel.

Dag 10 Manali

Na het ontbijt, gaat u Manali verkennen. Dit paradijs ligt in de noordelijke punt van de Kullu Valley. Het schilderachtige Manali is geliefd door het spectaculaire uitzicht op sneeuw bedekte boomtoppen en beboste kloven. De Beas rivier stroomt over de rotsachtige steegjes te midden van graslanden verpakt in lagen van wilde bloemen en struiken. De rijke en gezonde omgeving biedt prachtige wandelingen langs fruitboomgaarden en door het betoverende mooie bos van dennen en Deodars.

U brengt als eerste een bezoek aan de Hadimba Temple. Deze houten tempel met zijn pagodedak is in 1533 gebouwd rond een natuurlijke grot waarin de voetafdrukken van Hadimba, de demon die godin werd, worden vereerd. Zij was de vrouw van Bhima, de machtige Pandavabroer. De tempel, het dak en de ingang zijn ingesneden met mythologische vormen en symbolen.

Op de linkeroever van de Beas Rivier vindt u de Vashisht Hot Water Springs. Hier wordt het water van de hete zwavelbronnen in baden van Turkse stijl gepompt. De vrouwen en mannen worden hier gescheiden en mogen niet bij elkaar in de baden. Verder is de plaats een bezoek waard vanwege de tempel in piramide vorm die gewijd is aan Vashisht Muni.

Hierna keert u terug naar uw hotel.

Dag 11 Manali - Dharamshala

(250 km - 7 uur rijden)

Na een vroeg ontbijt volgt de transfer naar Dharmshala. Dit halverwege de 19de eeuw door de Engelsen gestichte hillstation is tegenwoordig de woonplaats van de Dalai Lama en de zetel van de Tibetaanse regering in ballingschap. De stad ligt op de lagere uitlopers van het Dhauladhargebergte. Vanaf hier heeft u uitzicht op de vlaktes die omgeven zijn door dichte naald- en pijnboombossen. De Kotwali Bazaar biedt veel kleur en karakteristieke eigenschappen van de kleine stad, die wordt vermengd met een eenvoudige levensstijl. De kleurrijke tempel en Gompa, die de cultuur van Tibet laat zien, voegt extra bezienswaardigheid voor de bezoekers toe. Het Kangra museum geeft een overzicht van het rijke verleden van de regio en tevens zijn er instituten die zijn opgericht om de Tibetaanse kunst, cultuur en tradities te bewaren. U gaat een bezoek brengen aan dit museum.

Hierna keert u terug naar uw hotel.

Dag 12 Dharamshala - Amritsar

(200 km - 5 uur rijden)

Na het ontbijt vervolgt u de weg naar Amritsar, bekend om zijn Gouden Tempel, het belangrijkste heiligdom van de Sikhs, welke u in de middag gaat verkennen.

Vandaag de dag is Amritsar niet alleen een historische en religieuze stad, maar ook een industriële stad met tal van kleine en middelgrote bedrijven met verschillende bedrijfstakken zoals textielindustrie, verfindustrie, de vervaardiging van gereedschapswerktuigen, rijstindustrie, ventilatoren industrie, enz. De industrie in Amritsar speelt een belangrijke rol in de totale hedendaagse economie van India.

Ook historisch geniet Amritsar bekendheid met “De Slachting van Amritsar” het zogeheten bloedbad in de Jallianwala Bagh tuinen, wat op 13 april 1919 werd aangericht door de soldaten van de Britse generaal Reginald Dyer. De put waar de wanhopige menigte destijds in sprong om te ontkomen aan de moorddadige kogelregen wordt nu gekenmerkt met een eenvoudig gedenkteken waar de martelaren van de slachting van Amritsar herdacht kunnen worden. Een bezoek aan de Jallianwala Bagh tuinen is zowel vanuit historisch oogpunt als om zijn tuinen een bezoek waard.

Dag 13 Amitsar - Delhi

(met de trein vertrek 05.00 uur - aankomst 11.15)

Heel vroeg in de ochtend, wordt u naar het station gebracht om de trein te nemen naar Delhi. Bij aankomst wordt u opgewacht door onze agent en naar uw hotel gebracht.

In de middag volgt een stadstour van oud- en nieuw Delhi.
Oud Delhi, is een ommuurde stad. Hier gaat u langs het Rode Fort, wat het meest weelderig fort en paleis is uit het Mughal Rijk. Ook brengt u een bezoek aan het Raj Ghat, de gedenkplaats van Mahatma Ghandi en volgt een bezoek aan de Jama Masjid, de grootste moskee in India. Oud Delhi dat wordt afgesloten met Chandni Chowk, de bruisende en kleurrijke markt van de oude stad.

(Het Rode Fort is gesloten op maandag!).

In de middag brengt u een bezoek aan New Delhi. De rondleiding door New Delhi bevat een bezoek aan Humayun’s Tomb, dit is een grootschalig grafmonument in Delhi dat tussen 1562 en 1571 werd gebouwd als laatste rustplaats voor de tweede heerser van het Mogolrijk, Humayun († 1556). De in rood zandsteen opgetrokken tombe ligt in het midden van een tuin, aangelegd volgens het Perzische chahar bagh-patroon en deze tombe wilden ze verfijnen tot de pracht vande Taj Mahal. Het complex werd in 1993 door UNESCO op de Werelderfgoedlijst geplaatst. Hierna brengt u een bezoek aan de Qutab Minar, 72 meter hoog en een van de meest perfecte torens in de Perzische wereld en een van de beste voorbeelden van de Islamitische cultuur in India. De ijzeren pilaar heeft de grillen van het weer al meer dan 1500 jaar overleefd. De bouw van de toren begon in 1193 onder Qutb-ud-din Aybak, de eerste islamitische heerser over Delhi. De toren werd uiteindelijk pas in 1368 voltooid. De verschillen in architectonische stijl zijn duidelijk te zien.

Door UNESCO werden de toren en de erbij behorende monumenten in 1993 tot werelderfgoed verklaard. Hierna volgt nog een rit door de ambassadewijk en langs de diverse overheidsgebouwen (1921-1930).
Hierna keert u terug naar uw hotel en is de rest van de dag ter vrije besteding.

Dag 14 Vertrek uit Delhi

Afhankelijk van het tijdstip van uw vlucht volgt een transfer naar de luchthaven voor uw vlucht terug naar huis of de volgende (strand)bestemming.

BELANGRIJKE INFORMATIE
 • Het Rode Fort in Delhi is op maandag gesloten
 • Deze reis is alleen te boeken tussen 1 juni en 30 september omdat de weg naar Manali en Leh tussen oktober en mei is gesloten in verband met sneeuwval
 • Delta Holidays adviseert reizigers met hart- en vaatziekten, longaandoeningen, een hoge bloeddruk of suikerziekte, personen > 60 jaar hun reisplannen voor een reis naar Ladakh voor de boeking te bespreken met de huisarts of specialist of u deze reis kunt maken. Delta Holidays kan hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden indien er medische problemen optreden.
 • Het reizen van Leh via Manali naar Dharmshala gaat over een aantal passen van 5000 meter. Het lagere zuurstofgehalte in de lucht kan hoofdpijn veroorzaken, misselijkheid, slapeloosheid, duizelingen of kortademigheid. Ik adviseer u om deze reis alleen te boeken als u beschikt over een goede gezondheid.
 • Algemene tip ter plaatse: neem de tijd om te acclimatiseren, neem voldoende rust, ga niet direct lange wandelingen maken, gebruik geen tot weinig alcohol en nicotine en eet licht verteerbaar.
VERBLIJF

DELUXE HOTELS:

 • Delhi: Le Meridien (deluxe kamer)
 • Leh: Grand Dragon (standaard kamer)
 • Sarchu: Tentenkamp
 • Jispa: Hotel  Ibex (standaard kamer)
 • Manali: Manuallaya (standaard kamer)
 • Dharamshala: Pride Surya Mountain Resort (premium kamer)
 • Amritsar: Hyatt (Hyatt King kamer)

 

EERSTE KLAS HOTELS: 

 • Delhi: The Royal Plaza (deluxe kamer)
 • Leh: Royal Ladakh (standaard kamer) of gelijkwaardig
 • Sarchu: Tentenkamp
 • Jispa: Hotel Ibex (standaard kamer)
 • Manali: Sarover Portico (superior kamer)
 • Dharamshala: Pride Surya Mountain Resort (standaard kamer)
 • Amritsar: Ramada Hotel (standaard kamer)

 

STANDAARD HOTELS:  

 • Delhi: Regent Intercontinental (deluxe kamer)
 • Leh: Royal Ladakh (standaard kamer) of gelijkwaardig
 • Sarchu: Tentenkamp
 • Jispa: Hotel Ibex (standaard kamer)
 • Manali: Sarover Portico (superior kamer)
 • Dharamshala: Pride Surya Mountain Resort (standaard kamer)
 • Amritsar: Golden Tulip (deluxe kamer)
INCLUSIEF / EXCLUSIEF

Inclusief

 • Verblijf in genoemde hotels
 • Verzorging op basis van logies/ontbijt
 • Assistentie bij transfers en gedurende de reis
 • Vervoer in Delhi een privé auto met airconditioning, in Ladakh zonder.
 • Engels sprekende gids
 • Entreegelden
 • Lokale belastingen
 • Vlucht Delhi - Leh v.v. in de goedkoopste boekingsclasse (€ 85 euro)
 • Treinticket Amritsar - Delhi inclusief stoelreservering in treincoupe met airconditioning

Exclusief

 • Drankjes, persoonlijke uitgaven en fooien
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Intercontinentale vluchten
 • Visum India
 • Bijdrage calamiteitenfonds (2,50 euro per boeking)
 • Bijdrage SGR (5 euro per persoon)
PRIJS

STERK VERLAAGDE PRIJZEN!

Prijzen voor aankomsten tussen 01.06.2021 en 30.09.2021:

Deluxe hotels: € 2498

Eerste klas hotels: € 1742

Standaard Hotels: € 1638

Prijs is inclusief de vlucht van Delhi naar Leh in de goedkoopste boekingsklasse: €165 euro per persoon. Mogelijk kan hier een toeslag op komen.

Prijzen gelden bij 2 personen. Informeer naar de aantrekkelijke kortingen indien u met meer mensen gaat reizen of als u liever allebei uw eigen kamer heeft (toeslag).

De overige maanden is deze reis niet te boeken omdat de wegen naar Leh gesloten zijn ivm sneeuw.

KAART

FOTO'S

ANDERE INTERESSANTE REIZEN

Zuid India rondreizen

3 tours

West India Rondreizen

2 tours

Rajasthan rondreizen

4 tours

Oost India Rondreizen

1 tour

Noord-Oost India rondreizen

1 tour

Noord India rondreizen

6 tours

Centraal India rondreizen

1 tour

Download nu gratis: Hét Azië e-book!

Mijn favoriete bestemming(en)(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.