fbpx

Ngoc Son Ngo Luong – 2 dagen

0
Prijs
Vanaf€174
Prijs
Vanaf€174
Boekingsformulier
Aanvraag formulier
Voor-en achternaam*
E-mailadres*
Uw aanvraag**
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
* Selecteer alle verplichte velden om door te gaan naar de volgende stap.

Offerte aanvragen

Aan wenslijst toevoegen

Adding item to wishlist requires an account

491
2 dagen
Beschikbaarheid: tot 31.12.2021
Hanoi
Ngoc Son Ngo Natuurreservaat

NGOC SON NGO LUONG NATURE RESERVE

Dit is een exclusieve reis op maat gemaakt voor Delta Holidays om het toerisme te ontwikkelen in een nog achtergebleven maar ongerept gebied. De diepe wortels die ten grondslag liggen aan de etnische cultuur van de Muong-stam, het niet gewend zijn aan toeristen en door de geïsoleerde ligging van het gebied, hebben er voor gezorgd dat het toerisme nog niet op gang is gekomen. Delta Holidays ondersteunt daarom duurzaam toerisme door de lokale bevolking te ondersteunen met projecten welke worden uitgevoerd door de bevolking zelf. Bereidt u voor op een hele bijzondere tour!

BESTEMMING
 • Een onbeschrijflijk mooie vallei in het hart van een hoog en prachtig kalksteengebergte
HOOGTEPUNTEN NGOC SON NGO LUONG
 • Lichte trekking door een sprookjesachtig landschap met weelderige bossen, blauwe rivieren en mysterieuze watervallen in een diep dal, omringd door kalkstenen rotsformaties, palmbomen en een bamboe bos.
 • Verblijf bij een Muong gezin, in zeer eenvoudige omstandigheden, maar met een heel warm welkom.
 • Talrijke ontmoetingen met natuurlijke en culturele schatten in een nog onontdekt gebied.

PROGRAMMA

Dag 1 Hanoi - Suoi Mu

U wordt om 07.00 uur opgehaald bij uw hotel. Het reservaat ligt op dezelfde breedtegraad als Cuc Phuong National Park, maar het ligt aan de andere kant van de Ho Chi Minh snelweg.

Aan het begin van de middag komt u aan bij het hoofdkantoor van het reservaat. Hier krijgt u een korte uitleg van een aantal boswachters over het natuurbehoud en levensonderhoud van de lokale bevolking in het reservaat. Ook krijgt u te horen welke verbeteringen er plaats vinden om de lokale bevolking te helpen. Na deze uitleg maakt u een korte wandeling naar een restaurant voor de lunch. Indien de boswachters bezig zijn, krijgt u de uitleg van de gids van Delta Holidays.

De eerste uitleg was nog maar een klein begin. Na de lunch maakt u een wandeling naar beneden, het dal in naar het eerste dorp. Tijdens deze wandeling krijgt u nog veel meer te horen over deze bijzondere bevolking. U krijgt de tijd om rustig in het dorp rond te lopen. Onderweg is er tijd voor verfrissende pauze bij de Mu watervallen. U vervolgt de wandeling verder naar beneden, langs de terrasvormige rijstvelden. U komt aan bij het huis van de lokale familie waar u komende nacht zult blijven overnachten. Na een hartelijk welkom door de lokale familie is het tijd om te ontspannen in de stroming voor het huis of gewoon in de prachtige omgeving, terwijl het diner gemaakt wordt en de zon langzaam ondergaat.

Maaltijd: lunch en diner

Dag 2 Suoi Mu - Mon Village - Hanoi

De dag begint vroeg met een wandeling terug naar Mon Village, via een andere route. Hierna brengt u een bezoek aan de dorpen van de Khay- en Monstam, een van de mooiste delen van het reservaat. Onderweg geniet u enerzijds van de stilte van dit fantastische natuurgebied en anderzijds maakt u kennis met de levendige geluiden en taferelen van het dagelijkse leven. Dit is de kans om de sfeer in te ademen van een heel andere levenswijze.

Delta Holidays maakt de belofte waar als we zeggen dat u voldoende mogelijkheden krijgt om de lokale bevolking te ontmoeten en te zien hoe armoede en moderne technologie samensmelten tot een heel gelukkig leven. De lunch wordt geserveerd bij een gezin in Mon-Village en met een motor-taxi wordt u teruggebracht naar de ingang van het reservaat. Tijd voor een drankje in een lokaal restaurant voordat de rit terug naar Hanoi begint.

Maaltijden: ontbijt en lunch

BELANGRIJKE INFORMATIE

DUURZAAM TOERISME VIETNAM

 • Met deze tour gaat u naar een bevolkingsgroep in een gebied dat niet gewend is aan toeristen en nog erg ver achterblijft met de moderne technieken. De hartelijkheid van de bevolking en het natuurgebied zullen een hoop goed maken.
 • Met de opbrengst van deze reis steunt Delta Holidays het toerisme in dit gebied en wordt de bevolking geholpen om uit de armoede te komen.
 • In de periode november-december kan het erg koud zijn in dit gebied, neem in deze periode extra warme kleding mee.
VERBLIJF

U verblijft in een zeer eenvoudige homestay bij een familie die bij de Muong groepering behoort.

U slaapt in een “slaapzaal”op een dun matras inclusief dekens en kussens met een gordijn als afscheiding. De badkamerfaciliteiten zijn op loopafstand van het hoofdgedeelte.

INCLUSIEF / EXCLUSIEF

Inclusief

 • Vervoer per auto met airconditioning
 • Verblijf in een zeer eenvoudige homestay
 • Maaltijden volgens beschrijving
 • Gebruik van een motortaxi als vervoermiddel in het park
 • Engels sprekende gids en lokale medewerkers van het park
 • Entreegelden & lokale belastingen

Exclusief

 • Drankjes, persoonlijke uitgaven en fooien
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Overnachting in Hanoi
 • Visum Vietnam
PRIJS

PRIJZEN GELDIG TOT 31-12-2021

Prijs per persoon: 174 euro per persoon, bij minimaal 2 personen.

Met een toeslag (op aanvraag) kunt u deze reis ook alleen maken. 

Indien u met meer personen reist, informeer vooral naar de interessante kortingen.

Kaart

Foto's Ngo Son Ngo Luong Natuurreservaat

ANDERE INTERESSANTE REIZEN

Noord Vietnam korte tours

11 tours

Noord Vietnam excursies

1 tour

Duurzaam toerisme

6 tours

Download nu gratis: Hét Azië e-book!

Mijn favoriete bestemming(en)(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.