fbpx

Ninh Binh & Halong Bay – 3 dagen

0
Prijs
Vanaf€398
Prijs
Vanaf€398
Boekingsformulier
Aanvraag formulier
Voor-en achternaam*
E-mailadres*
Uw aanvraag**
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
* Selecteer alle verplichte velden om door te gaan naar de volgende stap.

Offerte aanvragen

Aan wenslijst toevoegen

Adding item to wishlist requires an account

417
3 dagen
Beschikbaarheid: 01.04.21 - 19.12.21
Hanoi
Ninh Binh & Halong Bay

COMBINEER DE HALONG BAY MET NINH BINH

Combineer een cruise met een expeditie naar het achterland van Halong en ontdek Halong’s prachtige plekken en het leven van de lokale bevolking. Deze trip start in de Red River Delta. Verken de omgeving van de Ninh Binh Regio, zijn waterwegen, smalle laantjes en haar rijstvelden omgeven door torende kalksteenformaties. Hierna volgt een cruise op de Treasure Junk door de Halong Archipel. Een prachtige combinatie om de twee Delta’s van Noord Vietnam te ontdekken.

BESTEMMING
 • De natuurlijke pracht van de Unesco Halong Archipel
 • Ninh Binh’s achterland, waterwegen, torende kalksteen formaties, tempels, pagode en lokale bevolking.
HOOGTEPUNTEN
 • Een overnachting aan boord van de Treasure Junk met haar vriendelijke bemanning en geweldige kok.
 • Een uniek reisschema in Halong met een rustige ligplaats voor de overnachting.
 • Ontdek het minder bekende gedeelte van de Halong Archipel
 • Veel leuke activiteiten zoals: kajakken, fietsen, sampan rijden en een tochtje met een ossenwagen.

PROGRAMMA

Dag 1 Hanoi - Ninh Binh's achterland

Om 08.00/08.15 uur wordt u opgehaald bij uw hotel en rijdt u richting het Zuiden naar de omgeving van Ninh Binh. De eerste stop is bij de oude tempels van Hoa Lu, de oude keizerlijke hoofdstad. Hier krijgt u een rondleiding en leert u meer over dit stukje geschiedenis van Vietnam.

Daarna rijdt u door richting de regio van Mount Tuong, een afgelegen landelijk deel dat u gaat verkennen per ossenwagen. De korte tour neemt u mee in het dagelijks leven van de lokale bevolking en door delen van land en water.

Na de lunch, stappt u over in een Sampan en roeit u over een rustige rivier langs de Trang. Tijdens de boottocht vaart u door een drietal grotten. Na een tocht van ongeveer een 1 uur komt u aan bij de Thung Nham pier aan. Hier staan fietsen klaar voor een rustig fietstochtje. Langs de route wordt er gestopt voor een bezoek aan de Bich Dong Pagodes. Daarna fietst u over de smalle weggetjes door in de richting van Tam Coc. Hier overnacht u in een eenvoudig maar gastvrij Guesthouse en geniet u van een vrije avond.

Inbegrepen: lunch en diner

Dag 2 Tam Coc - Halong Bay

Vandaag vertrekt u vroeg voor een ongeveer 4 uur durende rit naar Halong City. U gaat dwars door de “Red-River-Delta. Bij aankomst neemt u afscheid van de gids en de chauffeur voordat u aan boord gaat van de Treasure Junk. De cruise start vanaf de Hon-Gai-Pier. Aan boord geniet u van een heerlijke lunch met verse vis. (vegetarische- en kindermenu’s zijn beschikbaar).

Na de lunch is het tijd om te relaxen. De Treasure Junk vaart langzaam van de gebruikelijke route af, om te genieten van al het andere mooie van de Halong Bay. Kalksteenrotsen in bijzondere vormen zijn er in dit gebied te vinden. Na 2 uur bereikt u de perfecte plek van de Halong Bay, waar de wateren van de Halong Bay en Tu Long Bay samen komen. Het is tijd voor actie, tijd om heerlijk te gaan zwemmen en te kajakken. Een prima manier om de Halong Bay nog beter te leren kennen.

Na 1- 1,5 uur, komt u terug aan boord en is het tijd om even op te frissen, voordat er een aperitief geserveerd wordt op het zonnedek, terwijl de Treasure Junk doorvaart naar het afgelegen ‘Anchorage” gedeelte van de Halong Bay. Afhankelijk van het weer wordt er buiten of binnen een diner geserveerd.

De avond is ter vrije besteding.

De overnachting is een gezellig ingerichte hut voorzien van airconditioning met een volledig ingerichte privé badkamer.

Inbegrepen: ontbijt, lunch en diner

Dag 3 Halong Bay - Hanoi

Een laatste korte dag aan boord. Sta daarom vroeg op en geniet vanaf 06.30 uur van een kopje thee of koffie met gebak en een half uur durende sessie van Tai Chi om weer energie op te doen voor lichaam en geest of geniet van de stilte met een momentje voor uzelf.

Om 07.45 uur stapt u over op een bamboeboot en bezoekt u een afgelegen drijvend dorpje gelegen tussen de bergen. U vervolgt de weg tussen hele verschillende drijvende huisjes, smalle boten die dienst doen als vervoersmiddel, winkels of gebruikt worden voor de visserij, hier wordt door de lokale bevolking ’s nachts ook op overnacht.

Rond 09.00 uur bent u terug op de Treasure Junk en wordt het laatste stuk ingezet terug naar Halong City. Vanaf 09.30 uur wordt een vroege brunch geserveerd. Werp nog een laatste blik op de kalksteenformaties van Halong Bay. Bij aankomst bij de Hon-Gai-Pier wordt u naar een restaurant gebracht voordat de transfer (gemeenschappelijk) terug naar Hanoi plaats gaat vinden.

Rond 16.00 uur bent u dan terug in Hanoi. Einde van een actieve en gevarieerde trip. Op verzoek kan ik voor u een transfer naar het treinstation of de luchthaven van Hanoi regelen voor het vervolg van uw reis.

Inbegrepen: brunch

BELANGRIJKE INFORMATIE
 • Waterstand en weersomstandigheden kunnen zorgen voor wijzigingen in tijden van maaltijden en andere activiteiten tijdens de cruise.
 • In verband met duurzaam toerisme en behoud van de baai, zijn de meest populaire grotten in de baai niet in ons programma opgenomen.
 • Het programma van de tour kan zonder melding worden gewijzigd.
 • Op de terugweg vanuit Halong is er een stop bij een winkel waar etenswaren, drankjes en souvenirs worden aangeboden. Dit is de enige plek waar u tijdens de tour in aanraking komt met massa toerisme. Deze stop is geen verkooptruc maar simpel weg de enige plek waar u, de chauffeur en de gids, gedurende de rit gebruik kunnen maken van toilet voorzieningen. De stop verplicht u niet om iets te kopen.
 • U kunt de tour ook andersom boeken, eerst de Halong Bay cruise met de Treasure Junk en dan naar het Ninh Binh gebied. 
VERBLIJF

Ninh Binh:  Chez Loan (of gelijkwaardig) 

Halong Bay: De Treasure Junk

INCL/EXCL

Inclusief

 • Maaltijden volgens beschrijving
 • verblijf in genoemde accommodaties
 • Entreegelden
 • Engels sprekende gids
 • Huur kajak en zwemvest
 • Tocht per sampan boot en fietstocht
 • Privé transfer naar Tam Coc en Halong Bay, gedeelde transfer na afloop van de cruise
 • Lokale belastingen

Exclusief

 • Drankjes, persoonlijke uitgaven en fooien
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Overnachting in Hanoi
 • Visum Vietnam
 • Hoogseizoenstoeslag (feestdagen en evenementen)
 • Intercontinentale vluchten
Prijs Ninh Binh & Halong Bay tour
Kaart

INDICATIEPRIJZEN 2021 (actuele prijs op aanvraag beschikbaar)

Vertrek tussen 01.04.21 en 19.12.21

 • Prijs per persoon: € 398 (bij twee samenreizende personen)
 • Toeslag 1 persoonskamer, als u samen reist maar toch elk een eigen kamer/hut wenst: € 99

U kunt de tour ook in omgekeerde volgorde maken, eerst de cruise met de Treasure Junk en daarna naar het Ninh Binh gebied. 

Op de Treasure Junk kunt u ook in een suite verblijven.

Foto's Ninh Binh & de Treasure Junk

Download nu gratis: Hét Azië e-book!

Mijn favoriete bestemming(en)(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.