fbpx

Pu Luong & Mai Chau – 3 dagen

0
Prijs
Vanaf€269
Prijs
Vanaf€269
Boekingsformulier
Aanvraag formulier
Voor-en achternaam*
E-mailadres*
Uw aanvraag**
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
* Selecteer alle verplichte velden om door te gaan naar de volgende stap.

Offerte aanvragen

Aan wenslijst toevoegen

Adding item to wishlist requires an account

553
3 dagen
Beschikbaarheid: tot 31.12.2021
Hanoi
Pu Luong & Mai Chau

COMBINATIETOUR MAI CHAU & PU LUONG

Het Pu Luong natuurreservaat is een combinatie van natuur en etnische culturen. Deze reis biedt een breed scala van natuurlijke landschappen: jungle, terrasvormige rijstvelden, beboste kalksteenbergen, rivieren, watervallen en haar natuurlijke zwembaden. Het is ontzettend mooi om te zien hoe de lokale gastvrijheid van Thaise mensen in Vietnam wordt erkend. Bereidt u voor op een onvergetelijke reis met als aanvulling een verblijf in de Mai Chau Vallei.

BESTEMMING
 • Hoa Binh provincie, het Mai Chau district en Mai Hich dorp
 • Thanh Hoa provincie, Pu Luong natuurreservaat en les Bais de Hieu ecolodge
HOOGTEPUNTEN
 • Recreatieve fietstocht door de Mai Chau Vallei
 • Een trekking langs wonderlijke etnische dorpen
 • Fantastisch, ruig berglandschap
 • Les Bains de Hieu ecolodge, een lodge met een exotische en landelijke charme

PROGRAMMA

Dag 1 Hanoi - Mai Chau

Om 08.00 uur wordt u opgehaald bij uw hotel in Hanoi. U laat de drukke stad Hanoi achter u en passeert het ruige en bergachtige landschap ten zuidwesten van Hanoi. Via een enorme pas komt u dan aan in het Mai Chau district. In het dorpje Mai Hich zult u de komende nacht verblijven. Bij aankomst hier maakt u kennis met de lokale familie en hun houten woning op palen.

In de middag kunt u kiezen of u wilt gaan wandelen of fietsen in de groene heuvels van Mai Chau. De Engels sprekende gids vertelt u graag alles over de diverse wonderen in dit gebied. Als het weer goed is, kunt u ook een bezoek gaan brengen aan een van de mooiste watervallen, diep verstopt in de bergen op enkele kilometers verwijderd van het dorp. Daarna keert u terug naar het dorp voor het diner en de overnachting in de paalwoning bij de vriendelijke Thaise familie.

Maaltijd: lunch en diner

Dag 2 Mai Chau - Pu Luong

Na het ontbijt neemt u afscheid van de familie en maakt u een korte rit van ongeveer 15 kilometer naar de ingang van het Pu Luong Natuurreservaat. De auto gaat over een zeer kleine weg in het eerste gedeelte van het reservaat. Er zijn veel mogelijkheden voor een fotostop en om te genieten van het prachtige uitzicht op de diepe valleien met haar terrasvormige rijstvelden omringd door beboste kalksteenbergen. Maar het is niet alleen auto en weg vandaag. Het is ook tijd voor actie. Eenmaal beneden loopt u het pad op, de vallei in, voor een wandeling van ongeveer een uur. Een adembenemende wandeling die u leidt naar een klein dorpje, waar u gaat lunchen bij een lokale familie.

In de namiddag gaat de trekking verder in het westelijke gedeelte van het natuurreservaat. De wandeling is niet zo zwaar, maar u moet wel enigszins geoefend of bekend zijn met trekkingen. Deze trekking duurt ongeveer 3-4 uur en is van gemiddeld + niveau. Neem dus goede schoenen mee en extra batterijen voor uw camera.

Na deze wandeling krijgt u een uniek cadeau van Moeder Natuur. U zult nu begrijpen waarom de plek waar u gaat overnachten de naam Les Bains de Hieu kreeg. Nadat u bent ingecheckt in een van de privé bungalows kunt u een verfrissende duik nemen in de watervallen en haar natuurlijke zwembaden die de lodge omringen. De lodge wordt gerund door een Thaise familie. Geniet in de avond van een zelfgemaakt diner en van een welverdiende rust na een actieve dag.

Maaltijden: ontbijt, lunch en diner

Dag 3 Pu Luong - Hanoi

De ochtend is ter vrije besteding. Afhankelijk van het seizoen en uw voorkeur, kunt u in de lodge verblijven om te relaxen en te ontspannen, maar u kunt ook gaan voor een wandeling of een fietstocht in het reservaat of maak een canyoningtocht in dit prachtige gebied. Vanaf de lodge kunt u al wandelend naar de watervallen, waar u uitzicht heeft op het dorp en de vallei. Het is een vrij eenvoudige wandeling en toegankelijk is voor de meeste mensen en biedt een unieke ervaring in Noord Vietnam. De lunch is in de lodge. Daarna loopt u in ongeveer 1,5 uur terug naar de grote weg waar de auto met chauffeur u komt ophalen voor de terugrit naar Hanoi via de Ho Chi Minh snelweg. Rond 18.00 uur bent u terug in Hanoi.

Maaltijden: ontbijt en lunch

VERBLIJF
Mai Chau:

U verblijft bij een gastvrije familie die behoort tot de Thais Etnische minderheidgroep die hier woont, is een unieke ervaring. Zij wonen in houten huizen op palen.

Pu Luong:

Ook in Pu Luong verblijft u bij een gastvrije familie in Ban Hieu Village in de slaapzaal. 

INCL/EXCL

Inclusief

 • Verblijf in genoemde accommodaties (of gelijkwaardig)
 • Maaltijden volgens beschrijving
 • Alle genoemde activiteiten
 • Entreegelden & lokale belastingen
 • Engels sprekende gids
 • Vervoer per auto met airconditioning en ervaren chauffeur

Exclusief

 • Drankjes, persoonlijke uitgaven en fooien
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Overnachting in Hanoi
 • Visum Vietnam
 • Toeslagen voor feestdagen en hoogseizoen
PRIJS

INDICATIEPRIJS VERTREK 2021 (actuele prijs op aanvraag)

prijs per persoon: 269 euro bij minimaal 2 personen.

 

Reist u met meer personen, vraagt gerust naar de aantrekkelijke kortingen via info@delta-holidays.nl

ROUTE MAI CHAU & LU LUONG ARRANGEMENT

Foto's

Download nu gratis: Hét Azië e-book!

Mijn favoriete bestemming(en)(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.