fbpx

Rondreis Filipijnen – Manilla, Cebu & Bohol – 9 dagen

0
Prijs
Vanaf€2,825
Prijs
Vanaf€2,825
Boekingsformulier
Aanvraag formulier
Voor-en achternaam*
E-mailadres*
Uw aanvraag**
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
* Selecteer alle verplichte velden om door te gaan naar de volgende stap.

Offerte aanvragen

Aan wenslijst toevoegen

Adding item to wishlist requires an account

57
9 dagen
Beschikbaarheid: tot 31.05.22
Manilla
Cebu & Bohol

Filipijnen, het land met meer dan 7000 eilanden, met Spaanse roots en een hartelijke bevolking. Manilla, de hoofdstad van het land, met Intramuros en verschillende indrukwekkende kerken. Cebu en Mactan Island, de belangrijkste bestemming van de Visayas met een heerlijk strand en Bohol Island, met de indrukwekkende en beroemde chocoladeheuvels. Een bijzondere combinatie die ook zeer geschikt is als huwelijksreis naar de Filipijnen.

BESTEMMING

 • Manilla, de hoofdstad van de Filipijnen
 • Cebu in de Visayas
 • Bohol met de Chocolate Mountains

HOOGTEPUNTEN

 • Citytour Manilla, maak kennis met het heden en verleden van de hoofdstad van de Filipijnen
 • Mactan Island, een heerlijke strandbestemming
 • Nalusuan Island, een perfect locatie om te duiken of te snorkelen
 • Dagtrip naar Bohol inclusief de "Chocolate Mountains"

PROGRAMMA

Dag 1 Aankomst Manilla

Bij aankomst op de luchthaven van Manilla wordt u welkom geheten door een vertegenwoordiger van Delta Holidays en volgt een transfer naar uw hotel. Hier kunt u bijkomen van de lange vlucht.

Dag 2 Citytour Manilla

Na het ontbijt gaat u beginnen met een stadstour door Manilla, de hoofdstad van de Filipijnen. Met deze tour leert u de geschiedenis kennen van het land en maakt u kennis met de hedendaagse samenleving. De historische stad is zeer levendig omdat het een zeer strategische ligging heeft, ideaal voor de handel.

Intramuros, letterlijk vertaald als “binnen de muren”, is het voormalige centrum van kerkelijk en de commerciële macht. Afgeschermd van de rest van de stad door perfect bewaard gebleven hoge muren, is Intramuros een rustige omgeving en de thuisbasis van koloniaal erfgoed, waaronder Fort Santiago, de San Agustin-kerk en Casa Manila, gebouwd in 1607 en is het de oudste kerk in de Filippijnen. 

San Augustin is een van de vier barokke kerken in de Filippijnen die in 1993 door UNESCO tot werelderfgoed is verklaard. Het is representatief voor een unieke stijl in zijn soort. De Europese barok werd opnieuw geïnterpreteerd door Chinese en Filippijnse ambachtslieden door middel van deze prachtige structuur.

Dag 3 Manilla - Cebu (vliegen)

Na het ontbijt volgt een transfer naar de luchthaven van Manilla voor de vlucht naar Cebu International Airport. Hier staat ook weer een vertegenwoordiger van Delta Holidays op u te wachten die u begeleidt voor de transfer naar uw hotel. De rest van de middag is ter vrije besteding.

Dag 4 Dagtrip naar Bohol

Na het ontbijt wordt u opgehaald met de transfer naar de haven van Cebu. Met de veerboot van Oceanjet vaart u in 2 uur naar Bohol. Op Bohol gaat u de countryside tour maken inclusief een lunch op een drijvend restaurant.

U brengt als eerste een kort bezoek aan de Baclayon-kerk. Deze kerk is gemaakt van koraalsteen uit zee en gebouwd door 200 bouwvakkers. De kerk is zwaar beschadigd tijden de aardbeving in 2013, maar is herbouwd en heeft gelukkig zijn eeuwenoude architecturale ontwerp behouden.

Hierna brengt u een bezoek aan het Tarsier Sanctuary, een beschermde opvang voor tarsiers (spookdieren), het kleinste aapje ter wereld. Maak kennis met Carlito Pizzaras, ook wel de “Tarsier man” genoemd. Zijn inspanningen inspireerden een groep mensen die een stichting hebben opgericht om dit spookdier te redden van uitsterven.

Na dit bezoek gaat u lunchen op een drijvend restaurant, tijdens de Loboc River Cruise met een lunch in Filipijnse stijl. Terwijl u luncht vaart de boot door het schilderachtige landschap met dikke palmbomen, kokosnootplantages en mahonie bos richting de stad Carmen.

Hier gaat u naar het hoogste punt van de Chocolate hills, een indrukwekkend gebied met 1268 hooiheuvels die in hoogte variëren tussen 40 en 120 meter. Tijdens de zomer drogen de koepelvormige, met gras begroeide kalkstenen heuvels op en worden bruin, waardoor het gebied verandert in rijen en rijen chocolade “kisses”.

Hierna wordt u terug gebracht naar de haven van Bohol en volgt weer een transfer terug naar Cebu. Bij aankomst in Cebu volgt een transfer naar uw hotel. De avond is ter vrije besteding.

Dag 5 Hilutungan & Nalusuan Island

Na het ontbijt wordt u opgehaald voor een dagje eiland hoppen. U maakt vandaag de Nalusuan Island Hopping tour inclusief een lunch. U gaat aan boord en vaart naar het eiland Hilutungan. Hilutungan Island and Marine Sanctuary is een van de vele beschermde zeegebieden in de Filipijnen. Het ligt op 30 minuten varen van Mactan Island en het is perfect om te snorkelen en te duiken vanwege de grote overvloed aan koralen en tropische vissen.

Hierna vaart u verder naar Nalusuan Island voor de lunch. Nalusuan is een door mensen gemaakt vakantie-eiland in de Straat van Cebu, op de Filipijnen. Het eiland behoort tot Olango Eilandengroep. Het eiland, dat bijna een hectare groot is, ligt tussen de provincie Bohol en Mactan-eiland. Oorspronkelijk was het eiland een zandbank, maar is het teruggewonnen om de bouw van het Nalusuan Island Resort mogelijk te maken, wat nu op het gehele eiland ligt.

Dag 6 - 8 vrije dagen

Deze dagen kunt u heerlijk genieten op uw resort van zon, zee en strand.

Dag 9 Einde rondreis

Na het ontbijt volgt, afhankelijk van de vertrektijd van uw vlucht, een transfer naar de luchthaven van Cebu voor de vlucht terug naar huis of naar uw volgende bestemming. U kunt ook naar de haven gebracht worden indien u doorvaart naar een volgend eiland.

VERBLIJF

Manilla: Henry Hotel ****

Cebu / Mactan Island: Grimson Resort & Spa *****

INCLUSIEF ROMANTISCH LUXE HONEYMOONPAKKET IN CEBU:

 • 5-gangen diner met gratis stroom van standaard drankjes (keuze uit frisdrank, ijsthee, gekoelde sappen of lokale bieren)
 • Romantische Cabana opgezet in een locatie naar keuze: Villa Garden of Beachfront
 • Speciaal kaarsenarrangement op en rond de locatie
 • Fles Champagne
INCLUSIEF / EXCLUSIEF

Inclusief

 • Overnachtingen op basis van logies/ontbijt
 • Privé vervoer en transfers
 • Engels sprekende gids tijdens de tours
 • Entreegelden & lokale belastingen
 • Citytour Manilla inclusief lunch
 • Vlucht Manilla - Cebu enkele reis inclusief 20 kilo ruimbagage
 • Welkompakket bij aankomst in Manilla (fles lokale rum, gedroogde mango's en een stadsplattegrond)
 • Dagtrip Bohol inclusief overtocht en lunch
 • Dagtrip Hilutungan & Nalusuan inclusief lunch
 • Romantisch luxe pakket in Crimson Resort

Exclusief

 • Drankjes, persoonlijke uitgaven en fooien
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Intercontinentale vluchten
 • Bijdrage calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking) en SGR bijdrage (€ 5 per persoon)
 • Hoogseizoenstoeslag (feestdagen)
PRIJS

INDICATIEPRIJZEN 2021/2022

Op basis van 2 personen:

4* hotels: € 2825  per persoon

Bij een offerte aanvraag krijgt u de actuele prijs

KAART

FOTO'S

RONDREIZEN FILIPIJNEN

Palawan

2 tours

Centraal Visayas & Mindanao

3 tours

Download nu gratis: Hét Azië e-book!

Mijn favoriete bestemming(en)(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.