fbpx

Trein Vietnam

De trein is een ideaal vervoersmiddel om Vietnam op een andere manier te verkennen. Naast een uitgebreid netwerk van luchthavens zijn de voorzieningen voor treinreizen ook meer dan prima!

De trajecten lopen door een mooi landschap, wat de reis heel bijzonder maakt. Het ene moment reist u lang indrukwekkende bergketens en het volgende moment langs de oceaan of ziet u mensen werken in de prachtig gekleurde rijstvelden of gaat de trein dwars door de drukke stad. Zowel de nachttrein als de dagtreinen zijn zeer comfortabel.

LIGGING

De belangrijkste toeristische steden zijn verbonden met elkaar in het spoornetwerk, behalve Hoi An. Hiervoor reist u naar Danang en gaat de reis verder per auto/taxi/bus.

FACILITEITEN

de meeste treinen zijn voorzien van airconditioning en personeel van de trein komt langs met een cateringkarretje met diverse versnaperingen.

De nachttreinen zijn redelijk comfortabeler en opgedeeld in klassen. Er zijn treincabines met vier bedden of met zes bedden. Met Delta Holidays boek ik u altijd in de meest luxe klasse, een coupé met vier bedden. Het slapen is redelijk comfortabel. De bedden zijn voor een trein redelijk breed en voorzien van een kussen, lakens en dekens. U ligt op een zacht matras.

In het treinstel zijn aan het eind van de gang twee toiletten en en een wastafel. Verdere faciliteiten zijn er niet.

Download nu gratis: Hét Azië e-book!

Mijn favoriete bestemming(en)(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.