fbpx
030-6055599 info@delta-holidays.nl

Verblijf Sri Lanka

Luxe resorts tot glamping in Sri Lanka!

Sri Lanka heeft talloze mooie locaties om te verblijven. Van splinternieuwe luxe 5* resorts, luxe verwenresorts, met uitgebreide spa’s en ayurveda behandelingen, tot sfeervolle boutique hotels en guesthouses.

Ook zijn er op veel locaties oude gouverneurswoningen en koloniale huizen die zijn omgebouwd tot hotel. Unieke accommodaties waar het u aan niets ontbreekt.

Ook zijn er in Sri Lanka veel voormalige koloniale resthouses, die omgebouwd zijn tot prachtige hotels, deze zijn soms nog eigendom van de overheid, maar overgenomen door bekende hotelketens. Deze resthouses werden gebouwd door de Engelsen ten tijde van de Britse koloniale overheersing en hier kunt u in stijl overnachten.

Of denkt u eens aan een prachtige ecolodge, een familiaire bed & breakfast of een homestay bij de lokale bevolking. Ook heel uniek is overnachten bij de monniken in een klooster of in een bungalow strak aan het strand.

Sri Lanka heeft ook verschillende budgetacommodaties, zoals kleine guesthouses zonder airco of met een gedeelde badkamer. Voor de echte budgetreizigers zijn er hostels met slaapzalen.

Wilt u liever all-inclusive, ook dat kan in Sri Lanka. Ook vindt u in Sri Lanka de beste plekken voor een authentieke Ayurveda ervaring, voor een harmonisch evenwicht in lichaam en geest.

Staat een diner bij een kampvuur, overnachten in de jungle en gewekt worden door de apen, nog op uw bucketlist? Denk dan eens aan luxe kamperen in de natuur, in een tented camp, ver weg van luxe, maar op een geweldige locatie die u nog lang zult blijven herinneren.

Veel accommodaties zijn ook kindvriendelijk met voorzieningen als een (apart) zwembad, de mogelijkheid tot het plaatsen van een kinderbed en familiekamers (kamers met tussendeur of extra ruime kamers).

En alle accommodaties kunt u met elkaar combineren tot een zeer afwisselende reis.

De meeste accommodaties zijn voorzien van wifi om het thuisfront op de hoogte te houden.