fbpx

Chay Lap Farmstay *** – Phong Nha Ke Bang

Een charmante kleinschalige ecolodge aan de rand van Phong Nha-Ke Bang National Park, welke is opgericht door de lokale bevolking.  De Chay Lap Farmstay krijgt zeer goede recensies en staat garant voor de perfecte kennismaking met het Phong Nha Ke Bang National Park!

LIGGING

Chay Lap farmstay bevindt zich in Phong Nha, vlakbij het gelijknamige natuurreservaat. Vanuit Hanoi en Ninh Binh bereikt u Phong Nha via de nachttrein of een binnenlandse vlucht naar de nabijgelegen stad Dong Hoi. Vanuit Dong Hoi bent u in ongeveer 1,5 uur bij de ecolodge.

FACILITEITEN

De ecolodge beschikt over een zwembad, fraaie tuinen, een goed restaurant, een bar, lobby, gratis WiFi, wasseretteservice en een activiteitendesk met uitstapjes die zich op de natuur van Phong Nha Ke Bang richten. U kunt hier avontuurlijke trekkingtochten maken, de grotten bezoeken, zipplinen, kajakken, traditionele kookworkshops volgen, meedoen met een weefcursus, een handje meehelpen op het land en nog veel meer!

KAMERS

Er zijn 39 hotelkamers van oude landbouwhuisjes tot luxere hotelkamers. In alle kamers is airconditioning, een flatscreen televisie, comfortabele bedden en staan er koffie- en theefaciliteiten voor u klaar. In de privé badkamer liggen gratis toiletartikelen. Ook is er gratis wifi, minibar/koelkastje en een telefoon.

TYPEN:
  • Farmkamer: dit zijn kleine oude landbouwhuisjes met uitzicht op het landbouwveld.
  • Superior kamer: een kamer van 29 m2 met comfortabele bedden en uitzicht op de tuin. U heeft de keuze uit twee aparte bedden of 1 tweepersoonsbed.
  • Deluxe Cottage kamer:  gelijkwaardig aan de superior kamer, alleen 5m2 groter. Ook hier de keuze uit twee aparte bedden of 1 x tweepersoonsbed.
  • De kleine cottage kamer: de kamer is 24 m2 en u heeft uitzicht op de (groenten)tuin.