fbpx
030-6055599 info@delta-holidays.nl

Treasure Junk *** – Halong Bay

De Treasure Junk is een uniek schip in de Halong Bay archipel, ontworpen met aromatisch hout heeft dit schip een bijzondere stijl kenmerkend deze Baai. Met zijn reusachtige zeilen, die dienen als ondersteuning voor de motor, ervaar je de enerzijds de stilte en anders de folklore van de Halong Archipel. Geniet in stijl en luxe van dit prachtige gebied.

LIGGING

De Treasure Junk vaart in de Halong Archipel.

FACILITEITEN

De Treasure Junk beschikt over een zeer groot zonnedek waar u op elk moment van de dag van kunt genieten van de voorbijgaande sereniteit van de Halong Bay. Ook zijn er kajaks aan boord om de Halong Bay verder te ontdekken.

In het restaurant wordt door de chefkok en zijn team gerenommeerde gerechten uit de regio geserveerd met een brede selectie van lokale en verse ingrediënten. Ook vegetarische maaltijden en een kindermenu zijn mogelijk.

In de ochtend wordt Tai-Chi les gegeven en in de avond is het mogelijk om kookles te volgen.

HUTTEN

De Junk heeft 14 luxe buitenhutten, welke zijn uitgerust met comfortabele tweepersoonsbedden of twee éénpersoonsbedden (1.90 meter lang) en airconditioning. De hut is 11,5 m2 en is voorzien van een complete badkamer met toilet, douche en wastafel en heeft grote ramen voor een grandioos uitzicht naar buiten.

Er zijn ook twee suites aan boord. Deze hebben een eigen privé balkon, badkamer met douche, toilet, wastafel en jacuzzi en een zitje. Deze zijn 43 m2 groot.